FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Adam Nemec, în ofsaid » Imaginea cu care Zuzana l-a dat de gol

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 19:42 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 20:41

Atacantul slovac Adam Nemec (34 de ani) a profitat de vremea bună și s-a relaxat alături de Zuzana la o piscină din București. Vârful lui Dinamo ar putea avea probleme la club din cauza neglijenței.

După ce a debutat vineri la Dinamo, Nemec a mers azi o piscină de lux din București, alături de frumoasa lui soție. Cel puțin asta arată o imagine postată azi de Zuzana pe Instagram, în care nevasta lui Nemec a prins în cadru mâna vârfului dinamovist. 

DINAMO. Adam Nemec, în ofsaid » Imaginea cu care Zuzana l-a dat de gol
Fotografia postată de Zuzana, de la piscină, cu ea și Nemec

Conducerea lui Dinamo nu vrea ca echipa să mai fie afectată de COVID-19, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut și le-a cerut jucătorilor să fie precauți și să evite locurile aglomerate. Chiar dacă regulamentul de ordine interioară nu le interzice clar jucătorilor să iasă în oraș, așa cum e la Viitorul, care l-a exclus din lot pe Cosmin Matei, și nu sunt stipulate sancțiuni, dinamoviștilor li s-a pus în vedere să nu se expună și să fie precauți. 

Șefii și antrenorul Cosmin Contra le-au cerut să fie responsabili, iar dacă vor fi depistați pozitiv cu COVID-19 vor fi trași la răspundere.

FOTO Vezi o galerie foto spectaculoasă cu Zuzana, soția lui Nemec

+45 FOTO

Mihai Neicuțescu, exlcus din lot

După meciul contra Chindiei, 0-1, atacantul Mihai Neicuțescu a fost exclus din lot după ce a participat la o petrecere la care nu s-au repsectat măsurile de precauție, deși acesta a spus că imaginile publicate erau din 2019. Vârful a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost unul negativ, dar pentru moment nu se antrenează cu echipa mare. (Detalii AICI)

VIDEO Cosmin Contra: "Vreau să-mi felicit jucătorii. Au jucat bine împotriva unei echipe foarte bune.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo, victorie importantă în războiul cu inamicul numărul 1 din club! Ce schimbare se va face săptămâna viitoare

EXCLUSIV Prima ofertă pentru jucătorul de care Contra vrea să scape de la Dinamo: „Într-un an pleacă într-un campionat tare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
titiduru22
titiduru22  •  14 Septembrie 2020, 16:33
Postat de robotzel pe 14 Septembrie 2020, 12:50

dar exista locul 6 la numarul de morti / milion din intreaga lume. destept mai esti si tu dar din pacate nu prea o arati. arati mai degraba ca ai fi prost.

Dezinformezi la greu gigistule cu varza la avatar .

robotzel
robotzel  •  14 Septembrie 2020, 12:50
Postat de creeperno pe 13 Septembrie 2020, 22:38

La suedezi nu exista covid in vocabular

dar exista locul 6 la numarul de morti / milion din intreaga lume. destept mai esti si tu dar din pacate nu prea o arati. arati mai degraba ca ai fi prost.

robotzel
robotzel  •  14 Septembrie 2020, 12:50
Postat de cpt.ahab pe 13 Septembrie 2020, 22:35

Tocmai m-am întors din Olanda. Nimeni n-are nicio treabă. Se poartă mască doar în transportul în comun. În rest, e ca și cum n-ar exista Covid-ul!

poti te rog sa imi spui cate paturi de ATI au disponibile olandezii si cate paturi de spital au disponibile raportate la milionul de locuitori? de asemenea sa ne spui si cat de dotate sunt spitalele lor. dupa ce o sa iti dai seama ca sunt mult mai multe locuri raportate la numarul de locuitori o sa intelegi ca de fapt ei nu o sa ajunga prea repede la suprasolicitarea spitalelor si deci nu o sa aiba atat de multe probleme. voi asta nu intelegeti ca nu este vorba de cat de periculos este virusul ci de cat de periculos este sa umpli spitalele cu bolnavi care puteau sa nu existe daca ne protejam. si care este pana la urma diferenta intre olanda si romania? faptul ca in spatiile inchise se poarta masca? nu ti-a cerut nimeni sa o porti pe strada. ce te deranjeaza atat de mult sa ti o masca pe bot.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează