FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cosmin Contra, fără milă după ce a exclus un jucător din lot: „Să fie o lecție pentru ceilalți”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 12:40 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 13:24

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre cazul atacantului Mihai Neicuțescu (21 de ani), exclus din lot după ce a participat la o petrecere.

  • Neicuțescu ar fi participat la o petrecere alături de iubita lui și de mai multe persoane, unde recomandările de distanțare socială nu au fost respectate. Imaginile au fost postate pe Instagram chiar de către iubita lui Neicuțescu, Lorena Papuc. Petrecerea a fost animată de cântăreții prezenți, care au oferit dedicații pentru Mihai și prietena sa, inclusiv una legată de marea rivală: „Chiar de nu joci la Steaua, Mihaie, ești viața mea”.
  • Ulterior, Neicuțescu a fost exclus din lot și nu se mai pregătește cu Dinamo, fiind șanse mari ca el să plece

Tehnicianul lui Dinamo a vorbit despre escapada lui Neicuțescu și le-a transmis jucătorilor că acest caz trebuie să fie un exemplu pentru toți.

A fost chemat Neicuţescu la club și s-a vorbit cu el despre situaţia creată. E clar că s-au luat anumite măsuri şi sper ca pe viitor acest incident să fie o lecţie şi pentru ceilalţi pentru că, am mai zis, responsabilitatea trebuie să fie mare.

Să nu umblăm în locuri publice sau dacă mergem în locuri publice și să luăm toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi infectaţi cu acest virus”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Neicuțescu, test negativ

Atacantul a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care a anunțat că testul pentru coronavirus este negativ.

„Astazi am primit rezultatul testului Covid-19. Din fericire totul este in regula si ma pot intoarce pe terenul de fotbal. Nicio clipa nu mi-am dorit sa afectez sanatatea familiei, a colegilor sau staff-ului Dinamo Bucuresti.

Tuturor celor dezamagiti le prezint scuzele mele. Am invatat o lectie importanta, dar voi reveni mai bun si mai puternic.

Evolutiile mele viitoare vor demonstra acest lucru”
- Mihai Neicuțescu

 

Și-a închis contul de Instagram

Neicuțescu a decis să își închidă contul de Instagram, în timp ce iubita lui, Lorena Papuc, a decis să își treacă contul de socializare pe privat. Iubita lui Neicuțescu este considerată una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști din Liga 1. Superba brunetă postează imagini sexy pe contul de Instagram, arătându-le urmăritorilor diverse ținute, machiaje sau coafuri, și e pe cale să-și lanseze propria afacere. Vezi aici o galerie foto

+36 FOTO

VIDEO Revine Liga 1: toate informațiile despre Dinamo – FC Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo:  

Ipoteză-șoc lansată de o legendă a lui Dinamo: „Scrie «Faliment» pe noi! El e cancerul echipei”

EXCLUSIV Paradoxul Dinamo! Cele mai mari salarii din Liga 1, dar jucătorii sunt tot neplătiți: „De rușinea lui Contra, nu am întrebat de bani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1202437626461300
Anton Gigi  •  11 Septembrie 2020, 08:08

astia isi fac drept prietene niste ***auzi a postat ea pe retelele de socializare s-o vada lumea cat de mult ii plac manelele si manelistii,asa fotbalisti,asa "pipite" !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  10 Septembrie 2020, 23:09

De băiatul asta s-au spus numai lucruri bune, dar nu am văzut nici o calitate la el, poate freza perfecta pe care o afișează la fiecare meci și care rămâne impecabila și după terminarea meciului.

creeperno
creeperno  •  10 Septembrie 2020, 22:50

Sa joace la echipa secunda

Vezi toate comentariile (32)
Comentează