INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED - WEST HAM

FOTO Cristiano Ronaldo, moment controversat la revenirea ca titular în Premier League: „Bine ai venit în clubul ignoraților!”

FOTO: Colaj @FootballDevils +4   FOTO
FOTO: Colaj @FootballDevils

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 18:51 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 18:58

Cristiano Ronaldo (37 de ani) l-a ignorat pe Gary Neville (47 de ani) înaintea meciului pe care Manchester United îl joacă astăzi împotriva lui West Ham, în etapa cu numărul 14 din Premier League. 

Erik Ten Hag a trecut peste incidentul de la finalul partidei cu Tottenham și l-a titularizat pe Cristiano Ronaldo în fața lui West Ham. Înainte de meci, starul portughez a fost protagonistul unui nou moment controversat. 

Cristiano Ronaldo, moment controversat înainte de Manchester United - West Ham

Gary Neville, legenda lui Manchester United și actual analist al postului Sky Sports, a criticat comportamentul lui Ronaldo de la meciul cu Tottenham, când portughezul a sfidat antrenorul și a plecat mai devreme la vestiare.

Atacantul „diavolilor roșii” i-a plătit-o astăzi. Înaintea disputei cu West Ham, Cristiano s-a îndreptat spre echipa celor de la Sky Sports. I-a salutat pe Louis Saha, fost jucător la Manchester United, și pe Jamie Redknapp, fost jucător la Liverpool, dar l-a ignorat total pe Neville, unul dintre simbolurile lui United.

Gary a găsit puterea să glumească pe transmisiunea live: „Ne-a scos de pe lista cu cadouri pentru Crăciun”. 

Jamie Carragher, fostul mare fotbalist al lui Liverpool, a fost la rândul lui ignorat de Cristiano în debutul acestui sezon. Jamie a scris pe Twitter: „Bine ai venit în lista celor ignorați de Ronaldo!”.

Manchester United - West Ham, live

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

ANALIZĂ GSP Napoli, deasupra tuturor » Are golaveraj mai bun decât PSG!

VIDEO Radu Drăgușin și George Pușcaș, luați la rost în Italia: „Două scăpări îngrijorătoare” + „Și-a uitat răutatea pe bancă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează