INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA - SPANIA 0-1

FOTO Cristiano Ronaldo, frustrat după înfrângerea cu Spania » Gest la nervi făcut la final

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 08:10 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 08:47

Cristiano Ronaldo a fost vizibil afectat de înfrângerea Portugaliei cu Spania, 0-1, din Liga Națiunilor.

Portugalia, câștigătoarea ediției inaugurale din Liga Națiunilor, a pierdut dramatic, pe teren propriu cu Spania, după un gol în minutul 88, spre nemulțumirea lui Cristiano Ronaldo.

Iată urnele finale pentru Euro 2024! » România poate da peste doi „balauri”! Cum arată grupa horror și cea accesibilă
EURO 2024
Iată urnele finale pentru Euro 2024! » România poate da peste doi „balauri”! Cum arată grupa horror și cea accesibilă

FOTO. Cristiano Ronaldo, nervos după Portugalia - Spania

Trunpa lui Fernando Santos avea nevoie doar de un egal pentru a merge în semifinalele Nations League, dar golul Spaniei i-a eliminat pe lusitani.

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a fost extrem de afectat de înfrângere. După meci, toate camerele au fost pe vârful lui Manchester United, care a fost surprins aruncându-și banderola de căpitan înainte de a ieșit de pe teren.

+15 FOTO

Ronaldo a avut un meci șters, ratând mai multe ocazii de a marca. Atacantul a fost la un pas să egaleze imediat după golul lui Morata, dar nu l-a putut învinge pe Unai Simon. 

„Ronaldo a avut trei sau patru ocazii de a marca. În mod normal, înscria. Acum nu a făcut-o. Așa e fotbalul, dar avem încredere deplină în el”, a spus Fernando Santos, selecționerul Portugaliei.

Portugalia, învinsă de Spania în Liga Națiunilor

Portugalia, câștigătoarea ediției inaugurale din Liga Națiunilor, se mulțumea cu o remiză în lupta cu Spania pentru ultimul loc în careul de ași. Naționala pregătită de Fernando Santos și-a făcut bine lecțiile. A cedat posesia, s-a apărat precis și a încercat să lovească pe contraatac. 

Zidul defensiv a rezistat până în minutul 88. Nou intratul Nico Williams a țâșnit în spatele defensive adverse și l-a găsit ideal pe Alvaro Morata, singur la 5 metri de poartă. Portughezii au avut o șansă importantă de a egala, la acțiunea imediat următoare, dar Cristiano Ronaldo nu a fost inspirat.

S-a terminat 1-0, iar Spania va avea șansa să își treacă încă un trofeu în palmares, prima Ligă a Națiunilor. Va avea adversare cu greutate, Italia, Olanda și Croația.

VIDEO Cristiano Ronaldo trage tare la antrenamentele lui Manchester United

Citește și: 

„Nu mai ai voie!” » Burleanu s-a săturat și l-a cenzurat pe Stoichiță

Doar noi nu mai avem fotbaliști buni! » România, sub Albania, Georgia sau Kosovo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează