INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, hattrick în 32 de minute, în fața lui Răzvan Marin! Mesaj pentru critici

Cristiano Ronaldo, după golul 3 în Cagliari - Juventus // foto: captură Twitter +2   FOTO
Cristiano Ronaldo, după golul 3 în Cagliari - Juventus // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 19:48 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 22:04

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a marcat un hat-trick în prima repriză a meciului dintre Cagliari și Juventus, scor final 1-3. 

  • Răzvan Marin a fost integralist la Cagliari. 
  • Pentru Cagliari a înscris Giovanni Simeone, în minutul 61.

Criticat din toate părțile după ultimul meci al „Bătrânei Doamne”, 3-2 cu FC Porto în Liga Campionilor, rezultat care a eliminat-o pe Juve din competiție, Cristiano Ronaldo a răspuns ca un mare campion.

Starul lusitan a înscris de 3 ori în prima parte a duelului din Sardinia, iar Juve a intrat cu un avantaj de 3 goluri la pauză. Mai exact, în 32 de minute, Ronaldo a marcat cu capul (minutul 10), piciorul drept, din penalty (minutul 25) și piciorul stâng (minutul 32).

Cristiano Ronaldo, hat-trick în prima repriză cu Cagliari

Gestul lui Ronaldo după al treilea gol a fost unul sugestiv. CR7 s-a îndreptat spre cea mai apropiată cameră de filmat și a dus mâna la ureche. În mod clar, un mesaj pentru criticii săi, extrem de vocali în ultima perioadă.

23 de goluriare Cristiano în acest sezon de Serie A

57 de hat-trick-uria reușit Cristiano în cariera sa

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Lovit din toate părțile, Cristiano Ronaldo reacționează » Postarea de milioane de like-uri

Operațiunea Cristiano Ronaldo. Marca anunță mutarea anului pe axa Real Madrid - Juventus Torino

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
maddad
maddad  •  15 Martie 2021, 07:57

Observ ca GSP angajeaza jurnalisti O decizie înțeleaptă. Era timpul ca dupa atâtea zeci de ani sa fie macar un jurnalist la fițuica asta. Bine ar fi sa aibă macar BAC-ul, ceea ce este cu mult peste nivelul GSP. Concret, dacă Ronaldo a înscris primul gol in min. 10 iar ultimul in min 32, in cate min a inscris Ronaldo cele trei goluri? Evident, 32 minus 10 egal 22, arvfi raspuns un elev de clasa întâi. La GSP acest nivel intelectual este inca un standard prea ridicat, caci pentru ei, Ronaldo a înscris cele trei goluri in 32 de minute, caci pt ei, 32 minus 10 egal... 32.

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2021, 23:13
Postat de Florin Stanescu pe 14 Martie 2021, 21:26

Crezi ca ști dar nu prea le ai. Dacă ar fi după tine Arsenal nu ar fi primit penalty acum 20 de minute când Lacazete a dat pe lingă minge, mingea a sărit la trei metri, nu mai avea nici o șansă să joace mingea dar un fundaș de la Spurs l-a atins, asta a căzut și s-a dictat penalty. Așa că lasă vraja iar CR nu este genul de jucător care accidentează un portar! Plângi la alta masă! ????

Trecand peste comentariul tau infatuat si obraznic te pot asigura ca la discutiile pe tema arbitrajului stau sigur de la foarte bine in sus . Faza cu Lacazette ( se scrie cu doi de t ) este alta gasca in alta traista . Este dreptul tau sa ai o opinie diferita dar conteaza mult cum dialoghezi ....observ ca aroganta si mandria este punctul tau forte . Iti doresc o viata minunata !!!

lionforever
lionforever  •  14 Martie 2021, 21:53

A zis ca în meciul cu porto pata maro de pe shirt nu era ce părea to be, deși era clar shizer.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează