INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cristiano Ronaldo i-a salvat cariera unui fotbalist portughez!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2008 00:00

Starul lui Manchester United l-a ajutat pe Joao Santos, un goalkeeper portughez de numai 18 ani, să urmeze un tratament la o clinică particulară după ce tînărul a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucişate ale genunchiului stîng.

Santos intenţiona să-şi plătească operaţia şi recuperarea aferentă din banii pe care i-ar fi obţinut după vînzarea unei perechi de ghete pe care i-o dăduse chiar "Balonul de Aur". La auzul poveştii, Ronaldo a decis să suporte toate costurile necesare reabilitării portarului, cifrate la aproximativ 250 de euro pe zi. De asemenea, atacantul lusitan a plătit operaţia, 4500 de euro, şi i-a asigurat lui Santos un program de recuperare la fizioterapeutul echipei naţionale a Portugaliei, Antonio Gaspar.

"Joao îl ştia pe Cristiano de pe vremea în care era junior la Sporting. Ronaldo i-a dat atunci o pereche de ghete, pe care prietenul meu intenţiona să le vîndă pentru a-şi putea plăti operaţia. Portugalia se simte foarte mîndră de gestul celui mai bun fotbalist din lume! El i-a asigurat toate cele necesare vindecării complete" a spus un amic de-al lui Santos într-un interviu acordat News of the World.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  15 Decembrie 2008, 00:30

toate lucrurile pe lumea asta, kre se fac din motive "altruiste" defapt au motive foarte egoiste...in momentul in care faci un lucru frumos, sau un act caritabil, te simti bine on the inside. asta e natura omului. la banii pe kre ii primeste ar trebuii sa faca mai multe, si el si multi altii.

 •  15 Decembrie 2008, 00:28

"Messi" la talentu si valoare ta ma ascundeam:)

 •  15 Decembrie 2008, 00:15

La fel ca Becali cu sinistratii, nu conteaza de ce a facut-o..pt imagine sau din suflet..important e ca a facut-o.Bravo lui

Vezi toate comentariile (16)
Comentează