INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Jose Mourinho la Juventus » Și Jorge Mendes a mers cu aceeași propunere la șefii campioanei Italiei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 09:37

SERIE A. Cristiano Ronaldo (34 de ani) ar insista pentru numirea lui Jose Mourinho (56 de ani) pe banca lui Juventus Torino, conform presei din Italia!

Juventus s-a despărțit de Massimiliano Allegri, iar Ronaldo crede că Mourinho e înlocuitorul perfect. Gazzetta dello Sport scrie că golgeterul campioanei Italiei s-a întâlnit în ultimele zile cu oamenii din conducere, cărora le-a sugerat să demareze discuțiile cu „The Special One”.

Nu doar Cristiano insistă pentru mutare. Jorge Mendes, cel mai influent agent al planetei, și-a făcut și el apariția în ecuație.

Italienii explică demersul celor doi: „E normal ca Jorge Mendes să insiste pentru Mourinho. E sub contract cu el. Ronaldo a dat uitării contrele avute la Real și vrea neapărat să îl aibă pe bancă”.

În cei trei ani de colaborarea la Real Madrid, Mourinho și Ronaldo au obținut un titlu, o Cupă și o Supercupă a Spaniei. Relația dintre cei doi ar putea fi rezumată mai degrabă ca una rece. În ciuda micilor tensiuni, Cristiano a declarat de fiecare dată când a avut ocazia că „ Jose Mourinho este un tactician desăvârșit”.

Principalul obstacol, fanii

Jose Mourinho este unul dintre cele mai antipatice personaje la Torino. În 2010, când antrena marea rivală Inter, portughezul a obținut o triplă istorică, Liga Campionilor, titlul și Cupa Italiei. 

Mourinho nu a uitat rivalitatea. În 2018, la meciul din Liga Campionilor dintre Juventus și Manchester United, câștigat de englezi cu 2-1, portugezul le-a răspuns în stilul caracteristic fanilor „Bătrânei Doamne”, sugerându-le cu fluierăturile nu sunt suficient de puternice.

Vezi și: 

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după despărțirea lui Allegri de Juventus: „Mulțumesc, Mister!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  21 Mai 2019, 10:27

Sper sa revina Mourinho la Inter...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează