INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după despărțirea lui Allegri de Juventus: „Mulțumesc, Mister!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2019 00:13

Massimiliano Allegri (51 de ani) o părăsește pe Juventus în această vară, iar Cristiano Ronaldo (34 de ani) nu a rămas indiferent.

După cinci ani petrecuți pe banca „Bătrânei Doamne”, antrenorul italian a luat hotărârea de a se despărți de clubul alături de care a câștigat 11 trofee.

Deși au lucrat împreună timp de doar un an, Ronaldo a ținut să posteze pe contul său de Twitter un mesaj emoționant de despărțire pentru Allegri.

Mulțumesc, Mister! Am colaborat doar un an, dar a fost minunat, pentru că, pe lângă faptul că ești un antrenor grozav, ești și un om grozav. A fost o plăcere să lucrez cu tine!”, a scris starul portughez.

 

Vezi și: 

Pep Guardiola, declarații FURIBUNDE după „tripla” istorică: „Oamenilor nu le plac învingătorii! Nu suntem la fel de respectați ca United sau Liverpool”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează