INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

„Dubla” lui Cristiano Ronaldo o salvează pe Juventus cu AS Roma

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 23:49 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 07:40

Juventus Torino a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susținut, în deplasare, contra celor de la AS Roma. Starul lusitan Cristiano Ronaldo a reușit o „dublă” pe Olimpico. 

AS Roma a deschis scorul prin Jordan Veretout, din penalty. În minutul 44, Cristiano Ronaldo a egalat pentru formația antrenată de Pirlo, tot dintr-o lovitură de la 11 metri, după un henț făcut în careu de Lorenzo Pellegrini. 

La faza imediat următoare, Veretout a readus-o pe Roma în avantaj, după un șut puternic în colțul drept. În minutul 62, Adrien Rabiot a fost eliminat de centralul partidei, Marco Di Bello, după un fault asupra lui Henrikh Mkhitaryan.

În inferioritate numerică, Cristiano Ronaldo a salvat-o pe Juventus de la primul eșec stagional din acest sezon, după ce a egalat printr-o lovitură de cap, în minutul 69.

Citește alte știri din Serie A:

Răzvan Marin a pierdut duelul cu Ștefan Radu! A luat primul galben în Serie A

VIDEO+FOTO Ce meci în Serie A! În minutul 86, Fiorentina o conducea pe Inter cu 3-2 » Cât s-a terminat partida

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează