INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - FIORENTINA

VIDEO+FOTO Ce meci în Serie A! În minutul 86, Fiorentina o conducea pe Inter cu 3-2 » Cât s-a terminat partida

Meci nebun în Serie A. Inter a învins-o pe Fiorentina, scor 4-3, în etapa cu numărul doi, chiar dacă în minutul 86 trupa Viola conducea pe tabelă +9   FOTO
Meci nebun în Serie A. Inter a învins-o pe Fiorentina, scor 4-3, în etapa cu numărul doi, chiar dacă în minutul 86 trupa Viola conducea pe tabelă

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 08:05 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 09:18

Meci nebun în Serie A. Inter a învins-o pe Fiorentina, scor 4-3, în etapa cu numărul doi, chiar dacă în minutul 86 trupa Viola conducea pe tabelă. Ionuț Radu (23 de ani, portar) a fost rezervă neutilizată la gazde.

Vezi AICI programul etapei #2 din Serie A

Oaspeții au început excelent confruntarea de pe Giuseppe Meazza, Kouame reușind să marcheze chiar în minutul 3. Până la pauză, Inter a izbutit să egaleze, prin golul superb semnat de Martinez: șut cu dreptul, plasat, de la marginea careului de 16 metri. 

+5 FOTO

Fiorentina a acuzat șocul primii golului și în startul reprizei secunde. După o fază creată de același Lautaro Martinez, Ceccherini și-a introdus mingea în propria poartă. 

Totuși, cele două pase de gol ale lui Frank Ribery, pentru Castrovilli și Chiesa, au întors jocul în favoarea Fiorentinei, care a condus până în minutul 86.

Lukaku, la capătul unui triunghi superb cu Sanchez și Hakimi, și D'Ambrosio, cu capul, au adus victoria nerazzurrilor, cu golurile lor din minutele 87 și 89.

Rezumat VIDEO Inter - Fiorentina 4-3

Clasament Serie A

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alex Mitriță, „dublă” în MLS! Super-meci făcut de român pentru New York City

Claudiu Keșeru, gol în victoria liderului Ludogorets! Căpitanul Cosmin Moți, integralist la gazde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
870422573045650
Cristian Leonard  •  27 Septembrie 2020, 11:01

Un meci ciudat în care Inter s-a jucat cu ocaziile și nu a fortat până la final, de parcă ar fi așteptat să parieze fraierii pe live, pe Fiorentina. Iar în prima repriză au avut un penalty anulat in urma analizei VAR, analiza prezentata părtinitor. Filmat din spate se vede cum Caceres ii agața piciorul torinezului. Filmat din fata se vede doar că torinezul se împiedică ... într-un fir de iarbă.

n4n0t3k
n4n0t3k  •  27 Septembrie 2020, 10:36

Nu inteleg la ce va ajuta sa folositi astfel de titluri? Credeti ca altfel nu se intra pe articol sau cum? Cam ce minte trebuie sa ai sa crezi ca pe ziarele de sport intra si cei care nu au nicio treaba cu fenomenul, drept urmare habar nu au ce rezultate au inregistrat echipele mari? :)) Zici ca e vorba de un meci care s-a jucat prin Africa si a avut o desfasurare nebuna a scorului, total iesita din context..

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  27 Septembrie 2020, 10:00
Postat de flojo pe 27 Septembrie 2020, 09:25

Despre jaful Realului de la Sevilla nimic? A început un nou campionat in care real vardrid își face de cap cu VAR-ul! Ce penibilitate de penalty a primit iarăși!

Si noi ne faceam griji ca de cand cu VAR-ul se vor potolii cu hotiile.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează