INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-NASSR

Anunță revenirea lui Cristiano Ronaldo în Europa: „Acolo își va încheia cariera”

Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Cristiano Ronaldo / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 10:19 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 12:57

Rudi Garcia, antrenorul lui Cristiano Ronaldo de la Al-Nassr, susține că superstarul portughez de 37 de ani nu-și va încheia cariera în Arabia Saudită și că o revenire în fotbalul european nu-i deloc exclusă.

Criticat din toate părțile fiindcă a ales un transfer în Arabia Saudită, Ronaldo ar ținti un come-back în fotbalul european, susține tehnicianul lui Al-Nassr, francezul Rudi Garcia, care a oferit o declarație preluată de toate publicațiile importante de pe mapamond.

Cristiano Ronaldo, înapoi în Europa? Anunțul lui Rudi Garcia

Cristiano Ronaldo nu o să se retragă la Al-Nassr. El se va întoarce în Europa pentru a-și încheia cariera acolo .Ronaldo este un mare plus, ajută la presarea fundașilor adverși. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Rudi Garcia, conform Sky Sports

În 2015, când avea 30 de ani, Cristiano Ronaldo discuta despre planurile sale pentru finalul carierei de fotbalist: „În mintea mea, vreau să închei la nivel înalt. Vreau să-mi termin cariera cu demnitate, la un club mare”.

Totuși, în momentul în care a fost prezentat la Al-Nassr, portughezul afirma că „și-a terminat treaba în Europa”. Cristiano s-a transferat la Al-Nassr liber de contract, după ce Manchester United a decis să i-l rezilieze unilateral, din cauza declarațiilor făcute în interviul acordat lui Piers Morgan. 

Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al-Ettifaq / foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al-Ettifaq / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al-Ettifaq / foto: Guliver/Getty Images
Cristiano Ronaldo, în Al Nassr - Al-Ettifaq / foto: Guliver/Getty Images
+12 FOTO

Cristiano Ronaldo a ratat șansa primului trofeu în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a ratat primul trofeu în Arabia Saudită. Cu căpitanul portughez integralist. Al-Nassr a pierdut în semifinalele Supercupei, 1-3 cu Al-Ittihad, rivală și în lupta în trei pentru titlul de campioană, la care aspiră și Al Hilal, învinsă (0-1) de Al-Feiha în cealaltă semifinală. 

„Jucătorii mei au reușit să reducă la minimum pericolele create de Cristiano, principalul atu al adversarilor”, a declarat Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Al-Ittihad. Pentru învinși, conduși cu 2-0 la pauză, a marcat Talisca (67). 

Celălalt tehnician, Rudi Garcia, s-a declarat nemulțumit de CR7: „Ocazia ratată de el în prima repriză putea schimba cursul partidei”.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un nou ceas de lux! Cât costă + Întreaga colecție a portughezului valorează peste 3 milioane de euro!

VIDEO Cristiano Ronaldo a ratat primul trofeu cu Al-Nassr » Imagini îngrijorătoare la ieșirea de pe teren

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  30 Ianuarie 2023, 17:10
Postat de Dino pe 30 Ianuarie 2023, 13:15

Iara titlu cu scop de click-bait. Deci pana la urma unde isi incheie cariera? Antrenorul zice doar ca in Europa, la cum suna titlu pare ca ar fi stiut direct clubul. Ce avea un titlu de ex: "Cristiano probabil se va retrage de la o echipa din Europa" va era frica ca nu mai intra lumea pe articol? Asta zice multe despre increderea avuta in articol.

Da, da, ai dreptate, si doar pentru ca nu stii ca seicii sunt in procesul de a cumpara juma din Portugalia, de a ii pune capitala la Riadh si a facilita astfel retragerea direct din finala Champions League. Dar asta peste minimum 20 de ani, sa fim seriosi. Mai ales ca Ronaldel a aflat ca un japonez inca joaca la 55 de ani, si tare s-a indispus… Nu-i problema, acesta va fi rapit in maximum 3rei zile.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  30 Ianuarie 2023, 17:07
Postat de enigmaticul pe 30 Ianuarie 2023, 15:24

Rudi, dacă nu știi, el și-a încheiat cariera fotbalistică de vreo doi ani!! Acum, el apare pe teren doar pentru aplauzele arabilor, încordându-și din când în când pectoralii, iar pentru asta, arabii au aruncat un sac de bani. De fotbal nu se mai poate vorbi la Cristinel, steaua lui a apus din momentul în care a plecat de la Juventus.

Nu are voie sa afle asta… e secretul cel mai bine pazit in Arabia Saudita… clientul are un ego extreme de fragil. Greu pentru Rudi. Mai ales ca se zice ca ii aduce personal ceaiul in vestiar, cand baiatul cu servantă decidează tactica.

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Ianuarie 2023, 15:24

Rudi, dacă nu știi, el și-a încheiat cariera fotbalistică de vreo doi ani!! Acum, el apare pe teren doar pentru aplauzele arabilor, încordându-și din când în când pectoralii, iar pentru asta, arabii au aruncat un sac de bani. De fotbal nu se mai poate vorbi la Cristinel, steaua lui a apus din momentul în care a plecat de la Juventus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează