INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED

Răzbunarea lui Ten Hag » Ce îl așteaptă pe Cristiano Ronaldo la revenirea la Manchester United, după Cupa Mondială din Qatar

Crsitiano Ronaldo.
Fotio: Imago Images
Crsitiano Ronaldo. Fotio: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 12:03 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 12:11

Presa britanică anunță că decizia în cazul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost deja luată. Conducerea lui Manchester United este de partea antrenorului Erik Ten Hag în conflictul cu starul portughez

Șefii lui United iau serios în considerare rezilierea contractului cu Ronaldo, după revenirea lui Cristiano de la Mondial, anunță cotidianul englez Daily Telegraph

Ronaldo, noi dezvăluiri în interviul anului: „Am stat o săptămână în spital, dar șefii lui United nu m-au crezut!”
MAN. UNITED
Ronaldo, noi dezvăluiri în interviul anului: „Am stat o săptămână în spital, dar șefii lui United nu m-au crezut!”

Englezii vor să evite un conflict cu unul din cei mai importanți jucători din istoria lui Manchester United și speră să ajungă la un acord cu ibericul privind o reziliere amiabilă. Șefii lui United se așteaptă ca Ronaldo să își ceară drepturile salariale pentru ultimele 6 luni de contract, lucru care ar îngreuna rezilierea contractului starului portughez.

30 iunie 2023este data la care îi expiră contractul lui Cristiano Ronaldo cu Manchester United

560.000 de lire sterline pe săptămânăcâștigă Ronaldo la Manchester United

Cristiano Ronaldo: „Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nu mă respectă nici el”

Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalistul portughez al lui Manchester United, i-a acordat un interviu exploziv jurnalistului englez Piers Morgan (57 de ani). 

Manchester United a venit, în decursul zilei de luni, cu un comunicat oficial, în care precizează că a luat în considerare afirmațiile cvintuplului câștigător al Balonului de Aur, urmând, cel mai probabil, să vină cu o altă reacție zilele viitoare. 

Portughezul a spus că se simte trădat de șefii lui United și a afirmat că antrenorul Ten Hag a vrut să scape de el. Ronaldo a avut un conflict cu olandezul în octombrie. La 2-2 cu Tottenham, Cristiano nu a vrut să intre în teren în minutul 89 și a fost exclus din lot pentru următoarea partidă, cu Chelsea. Cristiano i-a cerut prezentat scuze antrenorului și a fost reprimit în lot după meciul cu londonezii.

„Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea.

Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat”, a spus Cristiano Ronaldo. 

Ronaldo: „Progresul de la plecarea lui Ferguson e zero”

Ronaldo a continuat în aceeași notă și a criticat clubul Manchester United per ansamblu:

„De când a plecat Sir Alex Ferguson, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm.

Fanii ar trebuie să știe adevărul de la mine. Vreau ce e mai bine pentru Manchester United. Dar sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și, mai nou, Arsenal”, a punctat starul lusitan. 

Cristiano Ronaldo: „De Ralf Rangnick nici nu auzisem”

Portughezul a lansat „săgeți” și la adresa lui Ralf Rangnick, germanul ce a condus banca lui Manchester United în perioada decembrie 2021- mai 2022. 

„Nici măcar nu auzisem de Ralf Rangnick. Dacă tu nici măcar nu ești antrenor, cum vrei să vii pe banca lui Manchester United?”, a fost replica acidă a lui Ronaldo, care a avut ceva de reproșat și lui Wayne Rooney, fostul său coleg de la Manchester United: „Nu știu de ce mă critică așa de mult. Poate pentru că s-a retras, iar eu încă mai joc la un nivel foarte ridicat. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, deși așa e”, a răspuns sec portughezul. 

Cristiano Ronaldo, la al doilea „descălecat” la Manchester United

Cristiano Ronaldo se află la al doilea „mandat” în tricoul lui Manchester United din carieră. Portughezul a ajuns pentru prima oară pe „Teatrul Viselor” în august 2003, de la Sporting Lisabona, în schimbul sumei de 19 milioane de euro. 

Primul „descălecat” al lui Ronaldo în fotbalul englez a durat până în iulie 2009, când o părăsea pe Manchester United pentru Real Madrid, în schimbul unei sume record, de 94 de milioane de euro. 

10 trofeea cucerit Cristiano Ronaldo în tricoul lui Manchester United, în prima ședere pe „Old Trafford”: 3 titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei, un trofeu UEFA Champions League și un Campionat Mondial al Cluburilor

În tricoul englezilor, Ronaldo a câștigat și primul Balon de Aur din carieră, în anul 2008. 

Cristiano Ronaldo a revenit în fotbalul englez în luna august 2021, de la Juventus, în schimbul sumei de 17 milioane de euro. În stagiunea precedentă, lusitanul a marcat 24 de goluri și a oferit 3 pase de gol în 38 de apariții în tricoul lui Manchester United. 

VIDEO. Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc”

Citește și:

Puștiul liberian născut într-o tabără de refugiați continuă ascensiunea: „Nu lăsa pe nimeni să îți spună că visurile tale nu au nicio legătură cu realitatea”

Sergio Ramos a rupt tăcerea după ce Luis Enrique nu l-a luat la CM: „Asta nu va schimba nimic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
Serban_radu.
Serban_radu.  •  17 Noiembrie 2022, 08:19
Postat de bogat pe 15 Noiembrie 2022, 12:58

O avea Ronaldo problemele lui, insa 24 de goluri si 3 pase de gol in 38 de meciuri arata o prestatie foarte buna. Multi spun ca e individualist, ca toti trebuie sa ii dea mingea si e clar ca egoul imens nu l-au recomandat niciodata drept un coechipier placut cu care e usor sa colaborezi. Insa nu cred ca asta a fost problema lui United ci mai degraba valoarea antrenorilor si lotul slabut de jucatori in comparatie cu echipele cu pretentii. E dtrept ca United nu merge rau sezonul asta, insa asta si in contextul in care echipe precum Liverpool si Chelsea nu-si regasesc forma iar Tottenham pare mai slaba decat era anul trecut. Au invins acasa pe Liverpool si Arsenal insa consatenii de la City si Brentford au dat cu ei de pamant si au pierdut acasa cu Brighton... Nu-i vad in primii 5 la final de campionat.

Cu cele 24 de goluri a dus-o pe Man in EL. Daca nu erau el si cu DeGea, Man termina pe 7-8.Asa cum spunea si Ronaldo, de ani de zile pe Glazerii nu-i intereseza decat marketing ul. Peste 2-3 ani Ten o sa fie o poveste prafuita ca si Ole.

Chibritaru_1968
Chibritaru_1968  •  16 Noiembrie 2022, 06:27

... un jucător expirat!

Chibritaru_1968
Chibritaru_1968  •  16 Noiembrie 2022, 06:24

... un jucător expirat!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează