INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo intră în istoria Serie A! Al doilea cel mai slab executant de lovituri libere

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 13:16

Cristiano Ronaldo n-a reuşit să înscrie deloc din „directe" de la transferul la Juve. 24 de şuturi fără să atingă ţinta, 18 în campionat, timp în care Pjanici are un gol din 6 încercări. Recordul Seriei A e-n pericol!

Era o vreme când portarii se temeau de execuţiile lui Ronaldo din lovituri libere. Cristiano a plecat însă de la Real, uitând de şuturile lui letale. De la transferul la Juve în vara lui 2018, portughezul n-a dat în meci oficial niciun gol după o "directă", numai la penaltyuri a rămas redutabil! Din 24 de încercări, atacantul de 34 de ani nu a marcat, în timp ce colegul său Miralem Pjanici are o reuşită din 6 astfel de faze fixe, în acelaşi interval.

Ciano deţine recordul

CR7 n-a cadrat decât şapte şuturi şi de fiecare dată mingea a fost apărată, de 15 ori a nimerit zidul advers şi celelalte două au ocolit buturile. Cele 18 execuţii în Serie A la rând fără gol reprezintă a doua cea mai slabă serie în istoria campionatului italian. Doar Camillo Ciano, extrema lui Frosinone, îl mai depăşeşte, cu 21 de şuturi consecutive ratate din astfel de faze fixe în stagiunea trecută. „Probabil că şi Sarri, şi fanii bianconeri, se întreabă dacă nu cumva Pjanici ar trebui să fie prima opţiune la loviturile libere”, scrie presa peninsulară. La Brescia, în lipsa lui Ronaldo, Dybala a bătut, apoi pe respingere, bosniacul a lovit din marginea careului. 

Gol marcat de Cristiano din lovitură liberă împotriva lui Inter

30 de goluridin 407 lovituri libere executate, 20 în campionat şi 10 în Ligă, a marcat Ronaldo pentru Real, procentaj de 7,3%. În total, Cristiano are 55 de reuşite din "directe" pentru Man. United, Real şi naţională

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește și:

Bayern Munchen, amenințare incredibilă către naționala Germaniei: „Dacă nu apără Neuer, nu mai lăsăm jucătorii la lot”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 Septembrie 2019, 14:45
Postat de pma77 pe 27 Septembrie 2019, 14:04

Probabil cel mai mare fotbalist din istorie dupa Messi dar trebuie sa -l intelegem,omul are 34 de ani,zilele ii sunt numarate pana la retragere.

Probabil? :)))) eu cred ca e mai bun decât Messi având în vedere prin ce tari a jucat, ce a făcut acolo, la naționala cât și invidual!! Messi ar face bine sa nu mai fure voturile ca să câștige pentru prima data titul de cel mai bun jucător :)))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 Septembrie 2019, 14:43

Voi ăștia de la jesepe vreți ca Ronaldo sa bata loviturile libere și la 34 de ani exact ca în tinerețe aaa? :)))) asta e omu e deja "bătrân" când da câte o boaba de rămâneți gura casca și vorbiți 3 luni e bine aaa? :))))) mai bine ii plângeți de mila pe ăștia din liga 1 lăsați l pe ronaldo în pace:)))

pma77
pma77  •  27 Septembrie 2019, 14:04

Probabil cel mai mare fotbalist din istorie dupa Messi dar trebuie sa -l intelegem,omul are 34 de ani,zilele ii sunt numarate pana la retragere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează