INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DUBAI

Cristiano Ronaldo își sporește portofoliul imobiliar. Unde și-a cumpărat portughezul o nouă proprietate

Jumeirah Bay, sau „Insula Miliardarilor”
Jumeirah Bay, sau „Insula Miliardarilor”

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 15:27 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 16:52

Cristiano Ronaldo a achiziționat o supervilă pe „Insula Miliardarilor”, în Dubai. Pe atacantul lui Al Nassr, plătit cu 200 de milioane de euro pe an, casa îl costă peste 25 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo nu-și putea permite să lipsească de pe „Insula Miliardarilor”. Așa că și-a cumpărat și el o vilă în enclava creată artificial în Dubai.

Marius Șumudică, pe patul de spital! Cum se simte acum antrenorul lui Gaziantep
TURCIA
Marius Șumudică, pe patul de spital! Cum se simte acum antrenorul lui Gaziantep

Potrivit agenției de presă „Bloomberg Linea”, atacantul lui Al Nassr va primi casa, la cheie, în cursul acestui an, iar costul acesteia este cu mult peste 25 de milioane de euro. Nicio problemă pentru internaționalul portughez, care câștigă 200 de milioane de euro pe an.

Pe „Insula Miliardarilor” trăiesc cei mai mulți oameni superbogați din Emiratele Arabe Unite

„Insula Miliardarilor”, cunoscută și sub denumirea Jumeirah Bay, este o enclavă retrasă, în care trăiesc mulți oameni superbogați. Face parte dintr-o comunitate închisă, cu mai multe restaurante rafinate, un club de iahting și o stațiune pe plajă.

Numărul de miliardari care trăiesc acolo pe kilometru pătrat este mai mare decât oriunde în Emiratele Arabe Unite, potrivit Bloomberg. Insula găzduiește saudiți bogați, israelieni, indieni și ruși.

Fiecare vilă costă cel puțin 25 de milioane de euro! 

Potrivit dezvoltatorilor imobiliari, fiecare vilă are o suprafață cuprinsă între 1.800 si 4.200 de metri pătrați și costă cel puțin 25 de milioane de euro.

Una dintre cele mai scumpe proprietăți aflate la vânzare acolo are o suprafață de 30.000 de metri pătrați, șase dormitoare, acces la plajă privată, un showroom cu șapte mașini, un centru spa, o piscină cu vedere la centrul orașului Dubai și cazare pentru personal. 

Cristiano Ronaldo deține numeroase proprietăți și-n Europa

Cristiano Ronaldo deține deja mai multe proprietăți în întreaga Europă, inclusiv în Manchester, Torino, Marbella și Madrid. Pe lângă acestea, el deține acasă, în Portugalia, două locuințe impresionante.

Un superconac pe Insula Madeira și o vilă de lux cumpărată în 2022 în Quinta da Marinha, la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona. Aceasta a fost descrisă ca fiind „cea mai scumpă casă din Portugalia”, de ordinul zecilor de milioane.

În ceea ce privește averea lui Cr. Ronaldo, Forbes a estimat că, la începutul lui 2023, aceasta ajungea la aproape 500 de milioane de dolari.

Mai puteți citi:

Verdict la GSP Live despre cel mai nou transfer din Superliga: „E foarte valoros. Vor lua mulți bani pe el”

FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit să cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu mă ocup de transferuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close