INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo poate pleca de la Juventus! Furios și frustrat după victorie » Ce a făcut în vestiar

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 10:50 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 11:53

Cristiano Ronaldo (36 de ai) s-a enervat că n-a marcat cu Genoa (3-1) și întreține dubiile asupra viitorului său la Juventus. „Așa mai fac campionii, sunt lucruri normale”, l-a scuzat antrenorul Andrea Pirlo, care nici el nu știe dacă va continua pe banca bianconerilor.

Când nu înscrie, Ronaldo devine o fiară greu de îmblânzit. Nu mai contează că Juventus a câștigat cu Genoa (3-1) dacă portughezul n-a dat gol. După trei meciuri la rând, la club și la națională, cu reușite, Cristiano s-a dat în spectacol pe Allianz Stadium. 

De furie și frustrare, atacantul de 36 de ani și-a aruncat cu lehamite tricoul cu numărul 7, pe care i-l ceruse un copil de mingi. La fel făcuse cu banderola de căpitan la Belgrad, dar atunci măcar avea un motiv justificat, decizia greșită a arbitrului de a-i anula golul victoriei împotriva Serbiei.

„Cristiano Ronaldo nu s-a bucurat”

Gazzetta dello Sport a interpretat reacția nervoasă a lui CR7 ca semnul incertitudinii asupra permanenței sale la Torino. N-a fost însă singura manifestare care a deranjat. 

„După ce tricoul ajuns în iarbă, a fost cules de băiatul de mingi ca un tezaur prețios, Cristiano a ajuns negru de supărare pe tunel, s-a dezlănțuit în vestiar. A dat cu pumnii în pereți, neavând niciun chef să se bucure pentru cele trei puncte!”, a dezvăluit cotidianul roz. La finalul sezonului, ar putea să se bucure doar de Cupa Italiei, prea puțin și de-aici temerile despărțirii.

Ronaldo i-a certat pe toți de la Juventus

Nici în teren nu i-a convenit mai nimic. Le-a reproșat lui Chiesa și Chiellini că nu-i pasează când și cum trebuie, iar pe portarul Perin, fostul coleg, l-a certat și l-a făcut „mincinos”, la un duel în careul genovez, susținând că nu l-a atins. S-a răstit la Szczęsny când a trimis mingea în afara terenului, pentru că un jucător advers era accidentat. „Trebuie să atacăm, că sunt în zece!”, a strigat, foarte egoist și lipsit de orice scrupule, Ronaldo.

Antrenorul Andrea Pirlo a căutat să-l scuze, anunțând că nu va fi amendat: „E normal pentru un jucător de clasa lui. S-a înfuriat pentru că vrea mereu să înscrie, a avut ocazii mari. Contează însă mai mult obiectivele echipei decât cele personale. Dacă dă 35 de goluri, Cristiano o face pentru Juve. Se întâmplă să fie reacții nervoase, nu riscă nicio sancțiune”.

31 de milioane de euroeste salariul net anual al lui Cristiano, care mai are un sezon din cele patru de contract cu Juventus

Ronaldo arată prea mult egoism și nu e deloc normal ce-a făcut. Ar prefera în loc de un 3-1 ca echipa lui să piardă cu 2-3, dar să marcheze el două goluri
- Sportmediaset, agenție italiană

VIDEO Dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG, gata să renunțe la Mbappe! Francezii au pe listă două vedete din Premier League

Ladislau Boloni, învins în „Derby-ul eternilor rivali” » Meci spectaculos cu Olympiakos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cosmin_1
cosmin_1  •  12 Aprilie 2021, 14:01

Exprimare ***."fanfaronada" ai învățat de la barzelonistii preferati pique sau alba?vai de capul tau...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Aprilie 2021, 13:28

Cristinel, asta se cheamă ”fanfaronadă”, sau dacă vrei un ”circ ieftin”!! Oricum, vremea ta a trecut, trebuie să fii conștient de asta!! Nu te mai gândi la UCL sau alte trofee!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close