INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Se întoarce Cristiano Ronaldo la Manchester United? Detalii de ultim moment

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 19:01 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 19:26

Cristiano Ronaldo, 36 de ani, plecat de la Manchester United la Real Madrid în 2009, pentru 94 de milioane de euro, nu se simte bine la Juventus, unde a ajuns în 2018, și s-ar putea reîntâlni cu fostul său coleg Solskjaer pe „Old Trafford”. 

Pe ultimii metri ai carierei, la 36 de ani, Cristiano Ronaldo ar plănui să se întoarcă la Manchester United, primul mare club al starului lusitan.

Potrivit Gazzettei dello Sport, CR7 e tot mai nefericit la Juventus, unde nu a trecut de "sferturile" Ligii Campionilor din 2018, după transferul de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo riscă să rateze locul de Liga Campionilor cu Juventus

Nemulțumirea a crescut în acest sezon, bianconerii neconvingând cu Andrea Pirlo antrenor și ajungând acum pe 4 în Serie A, aproape să piardă locul de Champions.

Dacă revine pe "Old Trafford", Ronaldo s-ar reîntâlni cu Ole Gunnar Solskjær, managerul lui United, fostul său coleg în atacul lui United între 2003 și 2007.

Citește și: 

A scăpat » UEFA nu a exclus Madridul din Ligă! Semifinala Real - Chelsea se joacă

Catalanii de la Sport, anunț-soc: Real Madrid nu mai contează pe Sergio Ramos! Ce înlocuitor i s-a găsit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  23 Aprilie 2021, 20:17

Cristinel mamă, ce să mai faci tu la United, la 37 ani? Vremea ta a cam trecut! Ghetele în cui și ai grijă de Georgina, în rest, să auzim de bine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează