INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

„Cel mai mare transfer din istoria fotbalului!” » Primele reacții după transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Ronaldo a semnat cu United / Sursă foto: Twitter Manchester United
Ronaldo a semnat cu United / Sursă foto: Twitter Manchester United

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 20:01 / Actualizat vineri, 27 august 2021 21:31

Manchester United a anunțat în urmă cu scurt timp transferul lui Cristiano Ronaldo. Vedeta lusitană se întoarce astfel la clubul la care a „explodat” în fotbalul mondial.

Manchester City a ieșit din cursa pentru transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani). Rivala United s-a mișcat rapid și l-a prezentat pe starul portughez! Transferul a declanșat o nouă isterie planetară, exact cum se întâmplase și în momentul în care mutarea lui Leo Messi la PSG a devenit o certitudine.  

Ronaldo a semnat cu Manchester United. Primele reacții: „Cel mai mare transfer din istoria fotbalului!”

Pe Twitter, vestea a fost comentată de foști sau actuali jucători de la United. Bruno Fernandes, vedeta „diavolilor” și colegul lui Ronaldo din naționala Portugaliei, a glumit: „Agentul Bruno? Bine ai revenit acasă, Cristiano!”. 

Edwin van der Sar, legenarul goalkeeper olandez, cel care i-a fost coleg lui Ronaldo pe Old Trafford, a scris pe Twitter: „Cum vă simțiți, fani ai lui Manchester United? Am visat mereu asta, dar niciodată nu mă așteptam să se întâmple”.

Cel mai exuberant a fost francezul Patrice Evra, cel care a făcut publică o conversație recentă cu Ronaldo, în care discutau chiar despre transferul lui CR7. „Cel mai mare transfer din istoria fotbalului”, a afirmat Evra.

Ronaldo revine „acasă”

Cristiano Ronaldo a venit la Manchester United în 2003, când a fost transferat pentru aproximativ 20 de milioane de euro de la Sporting Lisabona. În cei 6 ani petrecuţi pe Old Trafford, starul portughez a câştigat de 3 ori campionatul, o dată Liga Campionilor, de două ori Cupa Ligii, o dată Cupa Angliei şi Community Shield, dar şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

118 goluriîn 292 de meciuri a avut Cristiano Ronaldo în precedenta aventură la Manchester United, între 2003 și 2009

Manchester United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo

 Manchester United a anunțat achiziția lui Cristiano Ronaldo. La câteva minute distanță, site-ul oficial al clubului nu a mai putut fi accesat. Același lucru s-a petrecut și în momentul în care Barcelona a anunțat despărțirea de Leo Messi.

Cristiano semnează un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023. Salariul pe care îl va încasa se situează în jurul sumei de 28 de milioane de euro, informează Marca.

VIDEO Ziua în care Cristiano Ronaldo a înscris în poarta lui United

Vezi și: 

UPDATE Manchester United a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo! Lovitură colosală

Ce spunea Cristiano Ronaldo despre un transfer la Manchester City în urmă cu 8 ani: „Inima mea este acolo”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  28 August 2021, 07:51

gata si-au asigurat locul 4.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează