INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ce spunea Cristiano Ronaldo despre un transfer la Manchester City în urmă cu 8 ani: „Inima mea este acolo”

Cristiano Ronaldo în 2009, înainte de transferul la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Cristiano Ronaldo în 2009, înainte de transferul la Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 08:31 / Actualizat vineri, 27 august 2021 08:39

Transferul lui Cristiano Ronaldo (36 de ani) la Manchester City prinde contur. Mutarea i-ar șoca pe fanii lui Manchester United, clubul la care portughezul a evoluat între 2003 și 2009.

Actuala fereastră de mercato ar putea aduce încă un transfer major după ce Lionel Messi a semnat cu PSG. Cristiano Ronaldo pare decis să semneze cu Manchester City, dorind să plece de la Juventus cât mai curând cu putință. Și Manchester City pare dispusă să-l aducă pe Cristiano, mai ales că l-a ratat pe Harry Kane, astfel că transferul care i-ar șoca pe fanii lui Manchester United este aproape de realizare.

Wayne Rooney: „Nu cred că Ronaldo merge la City”

Deși Ronaldo și-a mandatat impresarul să meargă la negocieri pentru rezolvarea transferului, Wayne Rooney, legenda lui Manchester United, nu crede că portughezul va „trăda” și va semna cu marea rivală a „diavolilor roșii”.

„Este o mutare interesantă, dar nu văd să se facă. Consider că Ronaldo a lăsat o moștenire foarte bună la Manchester United și știu cât de mândru este ca fotbalist și ca persoană. Nu cred că va merge acolo, dar e fotbal, nu știi niciodată”, a spus Rooney pentru Talksport.

„Cred că trebuie să faci ce este corect pentru tine și familia ta. Toată lumea știe că nu aș putea juca pentru Liverpool sau Manchester City, dar nu toți suntem la fel. Cred că unii oameni merg la cluburi unde nu vor neapărat să meargă doar pentru că reprezintă singura opțiune din punct de vedere financiar, din această perspectivă înțeleg”, a adăugat el.

În aceste zile, în care se discută intens despre transferul lui CR7 la Manchester City, un citat de la One Gunnar Solskjaer circulă pe rețelele de socializare. Antrenorul lui Manchester United a spus că „după ce joci pentru Manchester United, nu te duci la Manchester City!”

Cristiano Ronaldo, în 2013: „Inima mea este la Manchester United”

Acum câțiva ani, o astfel de mutarea părea de neconceput. Chiar Ronaldo nega această posibilitate, în 2013, când evolua la Real Madrid.

„Să joc pentru Manchester City? Nu voi face asta. De ce? Pentru că inima mea este la Manchester United. Ar fi foarte, foarte, foarte dificil să joc pentru Manchester City”, spunea atunci portughezul.

Iar peste doi ani, într-un interviu cu Dan Roan, lăsa de înțeles că nici măcar banii nu l-ar face să se răzgândească:

„Credeți că banii mă vor face să-mi schimb opinia? Eu nu. Asta nu va fi o problemă. Dacă voi vrea bani, voi merge în Qatar, probabil au mai mulți bani decât Manchester City. Nu este vorba despre bani, ci despre pasiune”.

Cristiano Ronaldo a jucat la Manchester United între 2003 și 2009. În acea perioadă a adunat 292 de meciuri, 118 goluri și 69 de pase decisive. La Manchester United a câștigat primul Balon de Aur al carierei, în 2008.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Marca face marele anunț: Mbappe semnează cu Real Madrid, transfer iminent! Când va fi oficializat transferul

Mircea Lucescu, îngrijorat după tragerea la sorți din Ligă: „S-au strâns cele mai bune echipe ale Europei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nebeleizis
nebeleizis  •  27 August 2021, 21:15

Nah, ce-ati facut ma ? L-ati facut sa planga si nu mai merge la city ... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

concret21
concret21  •  27 August 2021, 11:10

Toti sunt niste mercenari. Nu dau doi bani pe principii si valori morale, se duc acolo unde li se ofera cu 1 euro mai mult. M-am convins si de Messi, care azi plangea la despartirea de Barcelona, iar a doua zi era numai zambete cu arabii, si de asta, care pentru salariul oferit de alti arabi, sterge pe jos cu trecutul sau la United.

Nasty
Nasty  •  27 August 2021, 09:46

Cu inima va fi la United, iar cu buzunarul la City! :) Pentru pretul corect, si Messi a tulit-o de la Barcelona...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează