INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

BREAKING NEWS Marca face marele anunț: Mbappe semnează cu Real Madrid, transfer iminent! Când va fi oficializat transferul

Kylian Mbappe  // foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 18:17 / Actualizat joi, 26 august 2021 23:00

Real Madrid este foarte aproape să îl transfere pe Kylian Mbappe (22 de ani) după ce a făcut astăzi o ofertă de 170 de milioane de euro către PSG.

UPDATE ora 22:45 - Kylian Mbappe la Real Madrid, anunță Marca

Cotidianul madrilen Marca anunță în această seară că Real Madrid și PSG au ajuns la un acord în privința transferului lui Kylian Mbappe. Potrivit sursei citate, parizienii au fost de acord cu ultima ofertă a vicecampioanei Spaniei, care se ridică la 170 de milioane de euro (sumă fixă), plus alte 10 milioane de euro ca bonusuri. PSG ar fi acceptat că Mbappe dorește să evolueze pentru Real Madrid iar transferul ar putea fi completat și anunțat vineri!

Kylian Mbappe ar deveni, astfel, cel mai scump jucător transferat vreodată de Real Madrid.

Știrea inițială - ofertă nouă pentru Kylian Mbappe

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, plusează pentru Kylian Mbappe. După ce prima ofertă a vicecampioanei Spaniei, în valoare de 160 de milioane de euro, a fost refuzată de PSG, „los blancos” au propus 10 milioane de euro în plus într-o nouă ofertă, transmisă astăzi clubului din paris.

Real Madrid a făcut o nouă ofertă pentru Kylian Mbappe. Câți bani ar încasa PSG

Noutățile au fost oferite de reporterul Sky Sports Kaveh Solhekol, care susține că suma pusă pe masă de Real Madrid este mai mare decât cea pe care PSG a plătit-o către AS Monaco în schimbul fotbalistului, în 2018. 

Deși Leonardo, directorul sportiv de la PSG, a declarat că AS Monaco a încasat 180 de milioane de euro în schimbul jucătorului, reporterul Sky Sports spune că doar 145 de milioane de euro au ajuns în vistieria clubului monegasc. Restul de 35 de milioane de euro vor intra în conturile celor de la AS Monaco doar atunci când PSG îl va vinde pe Kylian Mbappe sau când îi va prelungi acestuia contractul, scadent în vara lui 2022.

Așadar, dacă PSG acceptă suma de 170 de milioane de euro propusă de Real Madrid, ar păstra 135 de milioane, restul urmând a merge către AS Monaco.

Mbappe a refuzat ultimele oferte de prelungire a contractului

Ofertele Realului vin după ce atacantul a refuzat și ultima propunere, făcută luni de clubul parizian, de cinci sezoane plus unu opțional și 25 de milioane salariu anual. Mbappe nu se gândește decât să plece la Madrid și să fie în centrul unui proiect, lucru imposibil acum și după venirea lui Messi la PSG.

Din 2018 la Paris, Mbappe a adunat 174 de meciuri, 133 de goluri și 63 de pase decisive pentru actuala vicecampioană a Franței.

VIDEO: primul gol al sezonului 2021/2022 pentru Kylian Mbappe

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Primele măsuri după incidentele de la Nice - Marseille! Câte etape a fost suspendat stadionul gazdelor

Ore decisive pentru Cristiano Ronaldo » Jorge Mendes a obținut acordul lui Juventus și a zburat să perfecteze transferul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  27 August 2021, 10:23
Postat de concret21 pe 27 August 2021, 10:18

Nu exista cel mai bun club din lume. Toate cluburile mari au perioade si perioade. Madridul a si dat chix si nu de putine ori.

13 ligi. Poate nu e cel mai bun club momentan dar este cel mai mare club din istorie.

concret21
concret21  •  27 August 2021, 10:18
Postat de Horia Tabarca pe 27 August 2021, 00:06

Real a avut si va avea mereu cei mai buni jucători din toate timpurile... Visul oricarui jucator este sa joace la Real... Este cel mai bun club din lume si nu poate fi egalat.

Nu exista cel mai bun club din lume. Toate cluburile mari au perioade si perioade. Madridul a si dat chix si nu de putine ori.

ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2021, 09:16
Postat de Horia Tabarca pe 27 August 2021, 00:06

Real a avut si va avea mereu cei mai buni jucători din toate timpurile... Visul oricarui jucator este sa joace la Real... Este cel mai bun club din lume si nu poate fi egalat.

100% de acord cu tine. restul este can-can!!! Hala MADRID!!! Bravo Mbappe , mult succes la noua ta echipă!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează