INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, îngrijorat după tragerea la sorți din Ligă: „S-au strâns cele mai bune echipe ale Europei!”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Imago
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 22:26 / Actualizat vineri, 27 august 2021 09:34

Mircea Lucescu (76 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a revenit la antrenamentele echipei după operația suferită la începutul lunii august.

La începutul lunii, „Il Luce” a fost supus unei ușoare intervenții chirurgicale. Ca atare, nu a fost alături de jucătorii săi pe deplin în ultima perioadă. Între timp, antrenorul român și-a revenit și a dezvăluit că a revenit la antrenamente.

Mircea Lucescu: „S-a încheiat perioada negativă”

„Acum sunt cu echipa, am revenit, particip la antrenamente. Înainte participam la pregătirea jocului, dar la antrenamente nu puteam, nu aveam voie. Bine că s-a încheiat perioada aceea negativă, m-am grăbit să ies după operație, s-a complicat puțin, a trebuit să stau mai mult în spital până s-a rezolvat”, a spus el, la „DigiSport Special”.

Mircea Lucescu a comentat și tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor. Campioana Ucrainei a fost repartizată în grupa E, alături de Bayern Munchen, Barcelona și Benfica. 

„S-a rezolvat asta (cu problema de sănătate, n.r.), dar în seara asta am avut o tragere la sorți complicată. Cu Bayern, Barcelona și Benfica nu e simplu. De data asta parcă s-au strâns cele mai bune echipe ale continentului.

Ne propunem să jucăm. Problema mea este că avem câțiva jucători titulari accidentați. Avem probleme, dar sper să facem meciuri bune, m-aș bucura dacă am reuși să jucăm așa cum am făcut-o la Barcelona anul trecut. Atunci veneam după o perioadă foarte lungă de neparticipare în Champions League, acum au o experiență de un an, sper să facem față. Nu se știe”, a spus Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a înfruntat-o pe Barcelona și anul trecut în grupele Ligii. Catalanii au învins-o pe Dinamo în ambele meciuri, 2-1, respectiv 4-0. Dinamo Kiev a început noul sezon din Ucraina cu 4 victorii și un egal în primele 5 etape, golaveraj 13-2.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Real Madrid plusează! PSG a primit a doua ofertă pentru Mbappe: toate detaliile

Ianis Hagi, singurul fotbalist schimbat de Gerrard la Erevan, e criticat de scoțieni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
4771751526186001
Iulian Iamandi  •  27 August 2021, 09:12

mda, o sa zica iar ca a plouat afara sau ca l au furat arbitrii ! e limitat in performanta, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mal.
mal.  •  27 August 2021, 08:35

“La începutul lunii, „Il Luce” a fost supus astăzi unei ușoare intervenții chirurgicale.”… Ca să vezi minune de ziarist care compune cu copy-paste… și care nu citește articolul înainte sa dea “ENTER” pentru publicare… Doar dacă nu are un alt calendar (?!) și astăzi e începutul vreunei luni… Domnu’ redactoru’ șefu’! E plin site-ul Dvs de faulturi gramaticale, lexicale și de logică!!! Vă mai citesc doar pentru umorul involuntar pe care-l promovați!

ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2021, 08:26

Mult succes și multă sănatate Dle. Mircea Lucescu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează