INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Ianis Hagi, singurul fotbalist schimbat de Gerrard la Erevan, e criticat de scoțieni

Ianis Hagi, în Alashkert - Rangers 0-0 // foto: rangers.co.uk
Ianis Hagi, în Alashkert - Rangers 0-0 // foto: rangers.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 21:00 / Actualizat joi, 26 august 2021 21:47

Titular la returul dintre Alashkert și Rangers (scor final 0-0, după 0-1 pentru scoțieni în tur) din play-off-ul Europa League, Ianis Hagi (22 de ani) a avut o prestație ștearsă, fiind singurul jucător schimbat de antrenorul Steven Gerrard pe parcursul meciului.

Play-off Europa League: 10 meciuri în această seară, live

Seară de uitat pentru Ianis Hagi la Erevan. Titularizat de Steven Gerrard în returul play-off-ului Europa League, cu Alashkert, mijlocașul român nu a reușit să impresioneze. Din contră, a fost printre cel mai slabi jucători ai campioanei Scoției.

Ianis Hagi, prestație ștearsă în Alashkert - Rangers 0-0 

Ianis a ieșit de câteva ori în evidență, cu un șut de la distanță salvat de portarul gazdelor (minutul 18) și o lovitură de cap care a trecut mult pe lângă poartă (minutul 52), dar nu l-a impresionat pe Steven Gerrard, care l-a înlocuit cu Cedric Itten în minutul 64. De altfel, Ianis a fost singurul jucător înlocuit de Gerrard pe parcursul meciului.

Iar fanii din social media au părut ușurați de faptul că Ianis a fost înlocuit. „Foarte slab” și „În sfârșit” au fost câteva dintre reacții în momentul schimbării. 

Ianis Hagi, nota 5 după Alashkert - Rangers 0-0

Și publicația The Scottish Sun a considerat că Ianis a jucat sub așteptări. „Înlocuit după ce a făcut prea puțin pentru a impresiona. Nu a făcut suficient cât să primească nota de trecere”, au scris jurnaliștii scoțieni, care i-au acordat lui Ianis, totuși, nota 5.

Doar atacantul Alfredo Morelos a primit mai puțin, 4.

Rangers, în grupele Europa League 

Deși a jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, după ce James a fost eliminat în minutul 40, Rangers nu a reușit să înscrie în poarta armenilor. Chiar și așa, rezultatul din tur, 1-0, a fost suficient pentru ca trupa lui Gerrard să meargă în grupele Europa League.

Ianis Hagi are 6 meciuri în acest început de sezon, în care a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid trimite un fotbalist în Serie A

Real Madrid plusează! PSG a primit a doua ofertă pentru Mbappe: toate detaliile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  27 August 2021, 18:36
Postat de andrei.33 pe 27 August 2021, 11:09

Viitor balon de aur, cum a declarat tatăl său.

poate balon de săpun voiai a scrie !

andrei.33
andrei.33  •  27 August 2021, 11:09

Viitor balon de aur, cum a declarat tatăl său.

polistul68
polistul68  •  26 August 2021, 23:39
Postat de paymax44 pe 26 August 2021, 22:39

A avut un meci prost, asta este. Cand a dat goluri toti il ridicau in slavi. Hai sa nu mai fim ipocriti si sa sustinem jucatorii.. Dupa un meci prost nu trebuie sa aruncam cu noroi intr-un jucator.

Te asigur ca nimeni nu are nimic cu Ianis...toti avem cu cei care il lauda excesiv...da, ai dreptate, a dat si goluri...dar cu echipe slabe din campionatul Scotiei..in meciuri importante,cu echipe mai tari, ori nu e titular, ori joaca slab...speram sa creasca, speram sa joace tot mai bine, dar...cum ne ceri noua sa fim echilibrati, asa sa le ceri si celor care il lauda dupa un gol cu o echipa slaba...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează