INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, cerere urgentă » Pleacă dacă Manchester United nu îi îndeplinește condițiile

Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 iulie 2022 18:50 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 20:51

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avertizat că rămâne la Manchester United doar dacă echipa se va întări serios.

Cristiano Ronaldo și-a reamintit că nu va juca sezonul viitor în Liga Campionilor, după 19 ani la rând, și s-a supărat pe cei de la Manchester United. Le-a transmis șefilor că „este timpul să plece” în această vară, dorind o nouă provocare. 

Deși „The Times” susține că transferul s-ar putea face dacă echipa primește o ofertă mulțumitoare, Chelsea arătându-se interesată, conducerea i-a refuzat cerința.

Juniori ținuți sub teroare la FCSB » Antrenor cunoscut, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”
FCSB
Juniori ținuți sub teroare la FCSB » Antrenor cunoscut, acuzat de un fost jucător: „Efectiv te bătea! Palme, pumni, o spaimă continuă”

Manchester United discută cu De Jong

Atacantul portughez a pus atunci condiții să rămână pe Old Trafford. Întărirea masivă a lotului, solicitând 6-7 transferuri pentru ca United să se lupte la Top 4. Deocamdată n-a venit nimeni, existând doar tratative cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie de Jong și o listă cu obiective, fără nume deosebite. În schimb, MU a lăsat să plece liberi mai mulți jucători, Pogba, Cavani, Matici, Lingard și Mata.

Printre cei ce nu s-ar opune despărțirii de Ronaldo se află Jamie Caragher. Fostul fundaș al lui Liverpool, acum analist Sky Sports, l-a atacat: „Face exact ceea ce mă așteptam, dă goluri, dar echipa arată mai rău cu el. Cererea de transfer ucide ideea că a refuzat-o pe City din dragoste pentru United”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Probleme la Manchester City » Una dintre vedete l-a anunțat pe Guardiola că vrea să plece la Barcelona

Presa spaniolă a publicat lista neagră a lui Xavi! Aceștia sunt jucătorii pe care nu vrea să-i vadă la reunirea de luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează