INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Cristiano Ronaldo n-a mai rezistat în casă! Unde s-a mutat portughezul + cum a ignorat carantina

Cristiano Ronaldo trage tare la antrenamente // FOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo trage tare la antrenamente // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 13:12

Cristiano Ronaldo s-a mutat din Funchal și a ieșit să se antreneze pe terenul lui Nacional, fără ca autoritățile să fie deranjate că a rupt carantina.

Până să revină la Torino, unde antrenorul Maurizio Sarri îl așteaptă luni, alături de ceilalți jucători străini ai lui Juventus, portughezul Cristiano Ronaldo și-a reluat pregătirea de unul singur, în Portugalia. 

Sătul de atâtea abdomene și de turele pe aleile casei, Cristiano a ieșit la iarbă verde și s-a „dezmorțit" pe Estádio do Nacional în Choupana. A alergat și a simțit din nou mingea pe arena echipei din liga secundă.

Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un sat pescăresc

Având și acordul conducerii lui Nacional, căpitanul naționalei lusitane i-a luat pe băiatul cel mare, Cristianinho, și pe alte două persoane de încredere, pentru un scurt antrenament, supervizat de președintele clubului, Rui Alves. Imaginile publicate de „Jornal de Madeira" nu au deranjat deloc autoritățile portugheze. După reacomodarea cu gazonul, CR7 s-a și mutat cu familia din Funchal într-o altă luxoasă vilà la Caniçal, un sat pescăresc aflat la 20 km distanță, unde are la dispoziție o sală de gimnastică, o alta de jocuri și o generoasă piscină plus cinci camere foarte spațioase. 
 

Criticat că a rupt carantina! 

Nu a trecut însă mult și autoritățile portugheze s-au sesizat, iar imediat s-a aprins polemica. Mai ales că Ronaldo mai fusese pozat, săptămâna trecută, la plimbare cu copii în cărucior pe faleză. 

„Cristiano nu are niciun permis special să se antreneze. El are dreptul să facă sport doar cât timp respectă și regulile impuse pe perioada stării de urgență. Nu se poate considera un privilegiat!", a declarat azi Pedro Ramos, directorul Sănătății din Madeira, la conferința de presă zilnică, în care anunță situația infectărilor cu coronavirus. Portugalia a depășit 15.000 de cazuri de COVID-19 și are 435 de decese, 26 în ultimele 24 de ore.

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu mai e un scenariu SF » Prietenul portughezului face dezvăluiri, iar Juventus ar fi de acord!

Juventus, dublă lovitură pe piața transferurilor! Cum ajung Mauro Icardi și Marcelo la Torino

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează