INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Negocieri de criză la Man. United cu Cristiano Ronaldo » Sir Alex Ferguson, chemat în ajutor de urgență!

Ronaldo vrea, în continuare, să plece de la United.
Ronaldo vrea, în continuare, să plece de la United.

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2022 15:57 / Actualizat marti, 26 iulie 2022 17:16

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit la Manchester, cu agentul Jorge Mendes, pentru a cere transferul. Erik ten Hag l-a luat „avocat” pe Sir Alex Ferguson, ca să-l întoarcă din drum pe portughez.

Ronaldo s-a întors la Manchester. Scutit de participarea la turneul din Thailanda și Australia, „din motive familiale”, atacantul portughez a aterizat luni seară cu un zbor privat, sosind de la Madrid. 

N-a venit singur a doua zi dimineață la baza de la Carrington, ci l-a luat și pe impresarul său, Jorge Mendes, ca să negocieze termenii plecării lui Cristiano. Acesta mai are un an de contract pe Old Trafford, dar nu vrea să continue la o echipă necalificată în Liga Campionilor.

Sir Alex Ferguson l-a deturnat pe Cristiano Ronaldo de la Manchester City

Erik ten Hag se află pe o cu totul altă poziție. Managerul, ce n-a mai vorbit cu CR7 și nici nu l-a pregătit după anunțul despărțirii, a luat legătura cu o glorie a clubului pentru a-l face să se răzgândească. 

Sir Alex Ferguson a venit la cinci minute după Ronaldo, încercând să îl convingă să rămână. Scoțianul a fost cel care l-a și deturnat în 2021 din drumul către rivala Man. City și are o mare influență asupra jucătorului adus chiar de el prima oară la United în 2003.

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de transfer » Echipa care sacrifică o vedetă pentru a-i face loc starului portughez
SPANIA
Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de transfer » Echipa care sacrifică o vedetă pentru a-i face loc starului portughez

Planuri cu Cristiano Ronaldo

Ten Hag nu concepe echipa fără Cristiano și i-a confirmat că-l consideră o prezență cheie în sezonul viitor, ceea ce declarase public. Portughezul a fost propus la mai multe echipe și s-a arătat dispus să-și reducă salariul, dar deocamdată n-are nimic concret.

Pentru Pele, Cristiano Ronaldo este cel mai bun din lume

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Xavi, despre Guardiola și Cruyff: „Nu sunt dușmanii mei. Am învățat de la ei. Am avut o carieră imposibil de depășit, nici nu visam la ea”

Ce nebunie ar fi! Furioasă pe Barcelona, Chelsea ar pregăti o ofensivă fără precedent: 5 fotbaliști de la Barcelona pe „Stamford Bridge”?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează