INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo, ordin pentru angajați: „Faceți asta doar la 70 de ani după ce mor”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2023 09:54 / Actualizat luni, 13 martie 2023 11:03

Portughezul Cristiano Ronaldo este una dintre cele mai vânate vedete de pe întregul glob. 

Ajuns în Arabia Saudită, Cristiano și-ar fi pus angajații să semneze contracte de confidențialitate. Mai precis, notează Der Spiegel, angajații lui Cristiano Ronaldo nu au voie să facă dezvăluiri despre viața sa privată decât după ce se scurg 70 de ani de la moartea portughezului. Astfel, atacantul în vârstă de 38 de ani se protejează de scurgerea de informații din interiorul casei sale. 

A recidivat! Cea mai sexy fană a Farului a apărut în tricoul lui Alibec și a întors toate privirile: „Băieții mei”
FARUL
A recidivat! Cea mai sexy fană a Farului a apărut în tricoul lui Alibec și a întors toate privirile: „Băieții mei”

Cristiano Ronaldo și-a luat „palat” de 14 milioane de euro în Arabia Saudită

Arabii au descoperit „palatul” de 14 milioane de euro din Riad în care Cristiano Ronaldo și familia lui vor locui.

Cristiano Ronaldo și-a petrecut primele luni din Arabia Saudită în cel mai luxos hotel din Riad, loc unde plătea o chirie de 280.000 de euro. Între timp, starul portughez și-a găsit o casă permanentă.

Presa din Arabia Saudită susține că starul lui Al-Nassr s-a mutat „într-un adevărat palat” în valoare de 14 milioane de euro.

Vila aflată în apropierea stadionului lui Al-Nassr are 8 dormitoare, un bazin de dimensiuni olimpice, o grădină interioară cu mici cascade și cu un parc, potrivit Layalina.

+3 FOTO

Zona este una dintre mai bine cotate din Riad, având în împrejurimi restaurante de lux și cele mai bine dotate săli de forță din oraș.

Barcelona, victorie la limită pe terenul lui Bilbao » Catalanii rămân lideri în La Liga, înaintea duelului cu Real Madrid

Laporta spune că Barcelona este nevinovată în „cazul Negreira”: „Vom demonstra acest lucru. Mulți vor trebui să-și ceară scuze”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează