INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Cristiano Ronaldo și-a luat „palat” de 14 milioane de euro în Arabia Saudită » Piscină olimpică și cascadă interioară, printre dotări

Arabii au descoperit „palatul” de 14 milioane de euro din Riad în care Cristiano Ronaldo și familia lui vor locui. +7   FOTO
Arabii au descoperit „palatul” de 14 milioane de euro din Riad în care Cristiano Ronaldo și familia lui vor locui.

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 17:31 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 17:51

Arabii au descoperit „palatul” de 14 milioane de euro din Riad în care Cristiano Ronaldo și familia lui vor locui. 

Cristiano Ronaldo și-a petrecut primele luni din Arabia Saudită în cel mai luxos hotel din Riad, loc unde plătea o chirie de 280.000 de euro. Între timp, starul portughez și-a găsit o casă permanentă. 

FOTO. Cristiano Ronaldo și-a luat „palat” în Arabia Saudită

+3 FOTO

Ronaldo a părăsit hotelul de câteva săptămâni, dar noua locație a rămas secretă până astăzi. Presa din Arabia Saudită susține că starul lui Al-Nassr s-a mutat „într-un adevărat palat” în valoare de 14 milioane de euro. 

Vila aflată în apropierea stadionului lui Al-Nassr are 8 dormitoare, un bazin de dimensiuni olimpice, o grădină interioară cu mici cascade și cu un parc, potrivit Layalina.

Zona este una dintre mai bine cotate din Riad, având în împrejurimi restaurante de lux și cele mai bine dotate săli de forță din oraș.

Cristiano Ronaldo s-a adaptat perfect și pe teren în Arabia Saudită. Portughezul a marcat 8 goluri și a oferit două pase decisive în ultimele 4 meciuri oficiale disputate de Al-Nassr.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Kylian Mbappe, de la PSG în Serie A? „Dacă vin în Italia, o fac doar pentru AC Milan”

Unul e lăudat de Sir Alex Ferguson, altuia i se cere demisia! Marea diferență între Erik ten Hag și Graham Potter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
je__
je__  •  01 Martie 2023, 13:14

Pe dinafara e o cutie urata, mai vedem pe interior dupa ce l-o mobila. Fourseason are hoteluri frumoase, am stat si eu intr-unul, la Barcelona.

danglumetu
danglumetu  •  01 Martie 2023, 09:18

stau si ma intreb, dupa ce ai trait modest, ca sa nu zic in saracie, chiar sa nu te simti stingher pe hectarele alea de dormitoare, piscine etc?

Sorin56
Sorin56  •  28 Februarie 2023, 20:21

Ce să facă, cu el? Creierul nu face bani????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează