INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Unul e lăudat de Sir Alex Ferguson, altuia i se cere demisia! Marea diferență între Erik ten Hag și Graham Potter

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 14:15 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 16:15

Managerul Erik ten Hag e alegerea perfectă pentru Manchester United, în timp ce fanii lui Chelsea strâng semnături pentru petiția împotriva englezului Graham Potter, amenințat chiar cu moartea.

Manchester United a cucerit un trofeu după șase ani de așteptare, Cupa Ligii, după finala cu Newcastle (2-0), și Erik ten Hag este din ce în ce mai lăudat de presă și de analiștii TV pentru cele 8 luni pe Old Trafford. Managerul din Țările de Jos i-a făcut o impresie foarte bună și lui Sir Alex Ferguson, ce nu s-a ferit să-l aprecieze. 

„Clubul se bazează pe succese și Ten Hag se află pe drumul corect. Transferurile făcute sunt foarte bune și asta contează mult. A schimbat echipa prin ideile pe care le-a adus", a mărturisit scoțianul de 81 de ani.

FCSB poate alinia două echipe incredibile în play-off » Concurență uriașă pentru primul „11”
FCSB
FCSB poate alinia două echipe incredibile în play-off » Concurență uriașă pentru primul „11”

Ten Hag e pe toate fronturile cu Manchester United

Antrenorul venit de la Ajax, care l-a alungat pe Cristiano Ronaldo, a rămas în cursă pentru alte trei trofee: campionatul, aflându-se la 8 puncte de liderul Arsenal, Cupa Angliei, unde e calificat în „optimi", și Europa League, în care va înfrunta pe Betis în "optimi". Și n-a cheltuit decât 243 de milioane pe achiziții, mai puțin decât a făcut-o Chelsea doar în ianuarie.

Graham Potter, în criză de timp la Chelsea

Graham Potter, în schimb, nu reușește să iasă din criza de la Chelsea, ajunsă pe locul 10 în Premier, la 14 puncte de ultimul loc de Ligă. Londonezii au pierdut și derbyul contra lui Spurs (0-2), al treilea eșec la rând și al zecelea în cele 26 de meciuri cu noul manager la cârmă, numit în locul lui Tuchel. Fanii nu mai au răbdare și îi cer proprietarului Todd Boehly să nu-i mai acorde timp și să-l dea afară imediat. Pentru asta au făcut o petiție online și au strâns peste 44.000 de semnături! Alții merg prea departe, amenințându-l cu moartea.

Citește și alte articole:

Românul cu 10 trofee în carieră e categoric: „Cu talentul nu mai faci nimic, nu reziști doar cu el” + „Cei care nu jucau se antrenau de 3-4 ori mai mult decât titularii”

Cum a votat Gazeta la premiile FIFA The Best » Cinci câștigători din șase intuiți!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Hugo
Hugo  •  01 Martie 2023, 14:04

A castigat Cupa Ligii fara sa oace cu nimeni important,Newcastle cu Karius in poarta nu se pune.Sa-i vedem anul viitor in UCL ce fac.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  28 Februarie 2023, 17:00

"DECAT 243 DE MILIOANE"...LOL...MEGA LOL

Vezi toate comentariile (2)
Comentează