CAMPIONATE  ·  ITALIA

Cristiano Ronaldo refuză milioanele arabilor » De ce nu vrea starul portughez să semneze contractul

Cristiano Ronaldo (35 de ani) +28 FOTO
Cristiano Ronaldo (35 de ani)

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 12:30 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 12:53

Starul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) nu vrea să-și păteze imaginea cu un contract oferit de Arabia Saudită, o țară ce încalcă drepturile omului, pentru doar 6 milioane de euro.

Au încercat cu Leo Messi și nu le-a mers, iar acum l-au tentat și pe Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Juventus respinge oferta de a deveni imaginea turismului saudit și cele aproape 6 milioane de euro venite de la arabi drept contract publicitar, ce prevedea vizite ale acestuia pentru a promova inițiativa de la Riad. Portughezul nu vrea să se asocieze cu țara virulent acuzată pe plan mondial pentru nerespectarea drepturilor omului.

Arabia Saudită n-a mai găzduit nici Supercupele

În cadrul campaniei ce va începe luna viitoare, imaginea lui Ronaldo trebuia să fie folosită în mai multe clipurile gândite sub sloganul "Bun venit în Arabia", iar el să călătorească frecvent în statul din Golf, deși zborurile spre Riad sunt limitate de restricțiile COVID-19 și e nevoie de viză. Totuși, saudiții au reușit s-ajungă la acorduri cu federațiile de fotbal din Italia și Spania pentru a organiza Supercupa. Doar că la ultima ediție, câștigată de Juventus, respectiv de Bilbao, competițiile s-au mutat în țările de origine din cauza pandemiei. 

40 de milioane de €anual sunt premiile acordate celor 4 participante la Supercupa Spaniei de Arabia Saudită, acordul fiind pe 3 ani. Federația italiană s-a mulțumit cu 7,5 milioane pentru cele două finaliste

VIDEO. Golul cu numărul 750 marcat de Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri din fotbalul internațional:O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
U Cluj - CSM Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - Dinamo
Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A
Torino - Sassuolo
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1