INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar a marcat la meciul 100 în tricoul celor de la PSG » Trupa lui Pochettino, spectacol cu Montpellier

Neymar (28 de ani) FOTO IMAGO +15   FOTO
Neymar (28 de ani) FOTO IMAGO

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 09:59 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 10:00

Paris Saint-Germain a învins cu 4-0 Montpellier, în runda #21 din Ligue 1, iar Neymar (28 de ani) a ajuns la 100 de meciuri disputate pentru trupa de pe Parc des Princes.

În victoria cu Montpellier, Neymar a ajuns la borna 100 în tricoul celor de la Paris Saint-Germain, iar internaționalul brazilian a înscris al doilea gol al partidei, din pasa colegului său din atac, Kylian Mbappe.

Jonas Omlin, portarul celor de la Montpellier, a fost eliminat în prima repriză, la scorul de 0-0, după un fault dur asupra lui Kylian Mbappe. Inițial, centralul Willy Delajod i-a arătat cartonașul galben, dar portarul elvețian a fost trimis direct la vestiare după consultarea VAR.

4 victorii consecutive pentru Mauricio Pochettino

Kylian Mbappe a deschis scorul pe Parc des Princes, cu 10 minute înainte de finalul primei părți. Campionul mondial a realizat dubla în a doua repriză și a închis tabela la 4-0. Celălalt gol al meciului a fost marcat de Mauro Icardi, cu un șut puternic sub bara transversală. Argentinianul transferat de la Inter Milano a oferit și un assist pentru Mbappe, la al doilea gol înscris de francez.

PSG a ajuns la 4 victorii consecutive sub comanda lui Mauricio Pochettino. Tehnicianul a revenit pe banca parizienilor, după ce a stat o săptămână în izolare pentru că a fost infectat cu COVID-19, iar acesta nu s-a aflat pe stadion la triumful echipei sale cu Angers, scor 1-0, din etapa trecută.

FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
FOTO IMAGO
+11 FOTO

81 de goluria înscris Neymar pentru Paris Saint-Germain

46 de pase de gola oferit Neymar în tricoul celor de la PSG

Sunt foarte fericit că am ajuns la 100 de meciuri în culorile celor de la PSG. Am câștigat și am și înscris. Sunt mulțumit de numărul de goluri marcate și de pasele de gol oferite, dar vreau să devin și mai bun, să înscriu și mai mult ca să pot să îmi ajut coechipierii. Îi mulțumesc lui Kylian pentru assist. De asemenea, a fost important și pentru el că a înscris din nou, și-a recâștigat încrederea

Neymar, jucător Paris Saint-Germain

222 de milioane de €a fost suma plătită de cei de la PSG pentru Neymar, când a fost cumpărat de la Barcelona în 2017

VIDEO. Neymar, 100 de meciuri în tricoul PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Erling Haaland a făcut spectacol cu Monchengladbach, dar echipa sa a pierdut » Cifre impresionante pentru tânărul atacant norvegian

Trebuia să fie o bijuterie! Stadionul de 300 de milioane de euro, abandonat de 12 ani de o forță a Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează