INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Cristiano Ronaldo, regele KO-urilor » Borna impresionantă a starului lusitan înainte de duelul cu Porto din Liga Campionilor

Cristiano Ronaldo (36 de ani)
Cristiano Ronaldo (36 de ani)

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 13:49 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 13:49

FC Porto și Juventus se vor înfrunta pe 17 februarie, de la ora 22:00, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor, iar Cristiano Ronaldo (36 de ani) va reveni în Portugalia, cu recordul reușitelor din fazele eliminatorii ale competiției.

Începe faza preferată din Ligă pentru Cristiano Ronaldo. Cea eliminatorie, în care atacantul de 36 de ani lovește și înscrie foarte mult. Nimeni nu-l întrece în topul reușitelor de după grupe, iar Porto trebuie să stea bine în gardă. La revenirea cu Juventus în țara natală, portughezul are cifre de neimaginat. 67 de goluri în 81 dueluri disputate în dublă manșă sau finale, peste Messi (47) și Lewandowski (27). Zece cu Manchester United, 50 la Real Madrid și restul la campioana Italiei.

Cristiano Ronaldo, 10 reușite în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor în sezonul 2016/17

23 de goluri a dat în cele mai recente 18 întâlniri. Iar cele șapte în bianconero sunt chiar ultimele șapte marcate de piemontezi în această fază K.O. Începând cu hattrickul din poarta lui Atlético și terminând cu Ajax și cu Lyon, insuficiente însă pentru calificare în ultimele două eliminatorii! Cea mai bună performanță, contabilizând din "optimi", a avut-o în sezonul 2016-2017, cu zece goluri.

Andrea Pirlo, 32 de echipe diferite în acest sezon

Cu Andrea Pirlo, CR7 pare să aibă un randament mai bun. Deși antrenorul venit în vară nu și-a cristalizat un prim "11". În 32 de meciuri stagionale, n-a păstrat aceeași formulă de la unul la altul! Cristiano este al doilea în topul minutelor jucate, 2.190 (și din cauza COVID-19), după Danilo.

46 de victorii, 16 egaluri și 19 eșecuriare Ronaldo în 81 de meciuri în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor 1 gol în patru confruntări cu Porto a reușit Cristiano în Ligă. Contra adversarilor portughezi, are 4 goluri și 8 victorii în 12 meciuri

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Cristiano Ronaldo în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

S-a mai stins un mare campion mondial argentinian » A fost răpit în dictatură: „În capul meu suna doar pocnetul împușcăturii. Așteptam să fiu omorât”

Borussia Dortmund a anunțat numele noului antrenor înainte de duelul cu Sevilla din Liga Campionilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează