INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo regretă plecarea de la Real Madrid! Spaniolii dezvăluie ce a vorbit cu foștii colegi după ce Leo Messi a luat „Balonul de Aur”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 19:51

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, a fost lăsat în urmă de rivalul Leo Messi, care pe 2 decembrie a cucerit al 6-lea de Balon de Aur. 

Presa din Spania dezvăluie că atacantul portughez de la Juventus le-a spus foștilor colegilor de la Real Madrid că regretă plecarea din Spania. 

Potrivit celor de la ABC, Ronaldo este convins că el ar fi luat Balonul de Aur în acest an dacă ar fi continuat la Real Madrid. Portughezul le-ar fi spus foștilor colegi că este dezamăgit că a pierdut trofeul în ultimii doi ani și crede că dacă nu pleca de la Real Madrid ar fi câștigat. 

Ronaldo, care a ajuns la Juventus în vara lui 2018, a terminat pe locul 3 la Balonul de Aur, după Lionel Messi și Virgil Van Dijk. 

37 de goluriîn 61 de meciuri are Cristiano Ronaldo la Juventus

5Baloane de Aur are Cristiano în palmaresul individual

Citește și:

Axel Witsel și-a spart fața în casă! Ratează meciul decisiv pentru „optimile” Ligii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mdg1
mdg1  •  10 Decembrie 2019, 09:43

De la Real sau Barca nu poti sa pleci decat in jos. Neymar știe!

124864391762775
Doru Ungureanu  •  10 Decembrie 2019, 08:17
Postat de Gherhard Robert pe 09 Decembrie 2019, 23:59

Asta e la fel de *** ca si fanii lui..cocalari!!Nu a driblat pe nimeni in ultimii 3 ani..pase gol..vre o 10..si alea din greseala..Goluri 85 La suta din 6 metri...Messi..e peste acest umflat Cu pompa de presa din toata lumea cu..32173 De clase..Si mai sunt cativa peste el..

Asa este, mesi vomita mult mai spectaculos decât toți...ca de fotbal s-a lăsat de mult...

pma77
pma77  •  10 Decembrie 2019, 07:33

Asa e viata atunci cand pui banul pe primul loc,nu inteleg cei mai trebuia lui bani cand numai de pe instagram a castigat anul trecut 48 de milioane de euro,s-a dus la Juventus pentru doar 7 milioane in plus,a fost lacom si prost.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează