INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo, primele cuvinte de la revenirea la Manchester United: „Asta e pentru tine, Sir Alex!”

Cristiano Ronaldo și Sir Alex Ferguson // foto: Twitter @ ManUtd
Cristiano Ronaldo și Sir Alex Ferguson // foto: Twitter @ ManUtd

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 14:58 / Actualizat marti, 31 august 2021 15:31

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a întors oficial la Manchester United, cu care a semnat un contract valabil două sezoane.

Manchester United a anunțat în această dimineață oficializarea transferului vedetei portugheze, care a mai jucat pe „Old Trafford” între 2003 și 2009. CR7 a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Juventus, în schimb, a dezvăluit suma de transfer: 15 milioane de euro, plus alte 8 ca bonusuri de performanță în funcție de realizările lui Ronaldo la United.

Iar Ronaldo a oferit primele declarații din postura de jucător al lui United. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Ronaldo și-a exprimat iubirea față de clubul care l-a transferat pe când avea doar 18 ani. CR7 a ținut să-l menționeze pe Sir Alex Ferguson, legendarul antrenor al lui United, care i-a fost mentor în prima perioadă petrecută în Anglia.

Cristiano Ronaldo, mesaj superb după revenirea la Manchester United: „Pentru tine, Sir Alex”

„Toți cei care mă cunosc știu de iubirea mea infinită pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut aici au fost uluitori, iar drumul pe care l-am parcurs împreună este scris cu litere de aur în istoria acestei insituții incredibile.

Nici nu-mi pot explica sentimentele de acum, când văd revenirea mea pe Old Trafford anunțată pe întreg globul. Este ca un vis devenit realitate. Chiar și atunci când am jucat împotriva lui Manchester United am simțit mereu iubirea și respectul suporterilor. Un lucru de vis!

Istoria a fost scrisă în trecut și acum va fi scrisă din nou. Vă dau cuvântul meu! M-am întors acolo unde aparțin!

Sir Alex, asta este pentru tine”, a scris Ronaldo.

„Nu ai cuvinte să-l descrii pe Cristiano. Nu este doar un jucător minunat, dar și un om foarte bun. Să ai această dorință și abilitate de a juca la un nivel de top pentru o perioadă atât de lungă înseamnă că ești o persoană foarte specială. Nu mă îndoiesc că va continua să ne impresioneze și că experiența lui va fi vitală pentru jucătorii tineri din echipă”, a spus și Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul „diavolilor roșii”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ultima zi a perioadei de mercato în Europa » Toate mutările importante din marile campionate sunt aici

Promovat de Pirlo, alungat de Allegri » Drăgușin a semnat cu Sampdoria și va fi antrenat de fostul tehnician al lui Mihăilă și Man

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  31 August 2021, 18:39

Bine ca nu a tradat pe United sa mearga la City.....Ronaldo era exact piesa din puzzle care lipsea la United....foarte important si transferul lui Varane....Manchester United castiga titlul in Anglia si ajunge cel putin in semifinalele Ucl...

103538191253799
Paco Raceanu  •  31 August 2021, 16:58

Da, e de vis intoarcerea marelui Cristiano Ronaldo la M. United, atat pt fanii acestei echipe, cat si pt intreg fotbalul mondial, intrucat ne ofera posibilitatea sa traim cea mai puternica demonstratie de eficienta fotbalistica din istoria acestui sport, Ronaldo fiind singurul jucator care a castigat titluri de golgheter in cele mai importante campionate din lume (Anglia, Spania, Italia, acum posibil din nou Anglia la 37 de ani) si, in plus, golgheterul absolut CL si glgheterul campionatului european. Nu mai vorbim de trofee de club (nationale si continentale) si titluri personale. In felul asta, C. Ronaldo este UNIC la capitolul eficienta.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  31 August 2021, 16:24

Unul dintre cele mai spectaculoase comeback-uri din istoria acestui sport. Welcome back home, king. Nu mai sint la prima tinerețe, dar ce atac stelar?? Ronaldo, Cavani. Acum ori niciodată red devils. Succes maxim.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează