INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Promovat de Pirlo, alungat de Allegri » Drăgușin a semnat cu Sampdoria și va fi antrenat de fostul tehnician al lui Mihăilă și Man

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 14:53 / Actualizat marti, 31 august 2021 14:56

Radu Drăgușin, 19 ani, a fost împrumutat de Juventus tot în Serie A, la Sampdoria, până la finele sezonului în curs.

Promovat sezonul trecut la bianconeri de Andrea Pirlo, 4 meciuri jucate, fundașul român mai avea oferte de la Cagliari, de la Sassuolo, iar la un moment dat intrase pe fir și Galatasaray

El va fi pregătit la Sampdoria de Roberto D'Aversa, fostul antrenor al lui Man si Mihăilă, la Parma. Drăgușin se va întoarce sub comanda lui Max Allegri, vara viitoare, în condițiile în care are contract cu Juve până-n 2025.

A fost dorit și de Cagliari

Fundașul central Radu Drăgușin (19 ani) a fost dorit și de Cagliari, formație la care evoluează și Răzvan Marin (25 de ani).

„Există negocieri între Juventus și Cagliari, pentru a fi împrumutat un an de zile. E vorba despre un împrumut sec, cum zic italienii, fără opțiune. Au fost alte oferte, chiar și din Rusia, de la un club important.”, a spus Florin Manea, la „Digi Sport Matinal”.

Radu Drăgușin, promovat de Pirlo la prima echipă

Sezonul precedent, Radu Drăgușin a fost promovat la prima echipă a lui Juventus de Andrea Pirlo. A strâns 4 rezențe, inclusiv una în Liga Campionilor.

„Bătrâna doamnă” a văzut un potențial important în fundașul central român și i-a oferit un contract nou, până în 2025. Salariul este unul extraordinar, peste 700.000 de euro în fiecare sezon.

Și cota lui Radu Drăgușin a explodat anul trecut. În acest moment, conform transfermarkt, el valorează 3 milioane de euro.

Citește și alte știri despre transferuri:

„Perla” Barcelonei, cumpărată de RB Leipzig! Nemții au dat doar 15 milioane de euro pe puștiul de 18 ani

Refuzată de PSG, Real Madrid s-a reorientat rapid » Transfer în miez de noapte, în ultimele ore de mercato!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
c23665
c23665  •  31 August 2021, 16:14

Dragusin a fost imprumutat ca să joace si să capete experiență. La Juve nu putea prinde echipa decat la unele meciuri fără miza. Să spui că fost păcălit să semneze noul contract este culmea habarnismului!

dora
dora  •  31 August 2021, 15:09

Jucatorul impresariat de Florin Manea a semnat, daca nu ma insel, prelungirea contractului cu Juve, in aceasta vara fiind ”momit” cu promisiunea ca va prinde lotul echipei mari si va juca in Serie A. Doar ca italienii l-au facut din vorbe si pe el, si pe impresarul care nu a fost in stare sa ii gaseasca o echipa buna la care sa joace titular !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează