INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo s-a certat cu Transfermarkt: „Valorez mult mai mult!”

Cristiano Ronaldo, un fotbalist supărat pe cota lui de pe transfermarkt // Foto: Getty Images +49   FOTO
Cristiano Ronaldo, un fotbalist supărat pe cota lui de pe transfermarkt // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 11:08 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 12:49

Cristiano Ronaldo, atacantul în vârstă de 36 de ani al lui Man. United, i-a trimis un mesaj șefului „Transfermarkt” și i s-a plâns că a fost cotat la doar 67,5 milioane lire sterline, adică 81,1 milioane de euro.

Pe cât de buni sunt, pe atât de mare le este și ego-ul. După ce Jamie Carragher a povestit cum s-a inflamat Lionel Messi auzind că fostul internațional englez a criticat transferul său la PSG, „Leo mi-a trimis un mesaj în privat și m-a făcut măgar”, o nouă dezvăluire îl are în prim-plan pe Cristiano Ronaldo. 

Șeful redacției din Anglia a cunoscutei publicații online „Transfermarkt”, Dani Busch, a povestit ziarului The Athletic cum s-a trezit cu un mesaj expediat chiar de CR7: 

„Ronaldo încă juca la Juventus când am publicat un TOP 10 al celor mai buni fotbaliști cu vârste de 33 de ani sau mai înaintate. I-am stabilit valoarea de piață la 67,5 milioane de lire sterline și era chiar primul în respectivul clasament. Cu toate astea, mi-a trimis un mesaj în care susținea că valorează mult mai mult și mi-a cerut explicații.” 

Vara trecută, Cristiano s-a transferat din Serie A la Man. United. Readucerea lui pe Old Trafford i-a costat pe englezi doar 15 milioane de euro.

35de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Cristiano Ronaldo

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Valeriu Tiță a comis-o în Siria » A fost învins de Emiratele Arabe Unite! Calificarea la CM 2022 e compromisă: va pierde un bonus uriaș

Uite „roșu”, nu e „roșu” » Alisson, portarul Braziliei, a fost eliminat de două ori în meciul cu Ecuador! De fiecare dată a rămas pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
balotelli
balotelli  •  30 Ianuarie 2022, 00:21

Tavi Popescu valorează mai mult. Nu ințeleg cum l-a dat Iuve pe CR 7 cu doar 15 milioane. De fapt, Transfermarkt e ca France Football, iar capii de lista parca ar lua Balonul de aur. Un fel de trend-setteri care scot niște cote din burta, după care nici impresarii, nici cluburile nu se ghidează atunci cand negociază sau stabilesc prețul unui jucător. E ca la Bravo I stil. Nimeni nu știe dacă cineva și-a ales bine ținuta pana nu-și deschide gura Botezatu.

michael
michael  •  28 Ianuarie 2022, 21:19

Cristinele, ”fosta-i lele când ai fost”!!! A fost odată, ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti. Ai avut o cotă mai bună, cândva dar, încet, încet, tinzi către zero, asta nu înțelegi tu!! Acum doar îți mai umfli pectoralii, în rest....... Știu că ți-e greu să accepți, dar asta-i realitatea.

142254961540780
Maryan Bush  •  28 Ianuarie 2022, 17:26

*** *** Cna....nota 0...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close