INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

S-a întors în Italia, dar nu are voie la antrenamente » Cristiano Ronaldo, în carantină timp de două săptămâni

Cristiano Ronaldo se vede nevoit să stea în carantină două săptămâni înainte de a relua antrenamentele cu Juventus // sursă foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Cristiano Ronaldo se vede nevoit să stea în carantină două săptămâni înainte de a relua antrenamentele cu Juventus // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 20:02

Cristiano Ronaldo (35 de ani) s-a întors în Italia pentru a relua pregătirile alături de Juventus, însă se vede nevoit să stea 14 zile în carantină înainte de asta.

După aproximativ două luni petrecute în Madeira, Portugalia, starul lusitan s-a întors la Torino luni, unde va fi plasat în carantină timp de două săptămâni, notează Goal.com.

Start la antrenamente în Serie A

În mod normal, Ronaldo era așteptat să revină pe 18 mai, data la care cluburile erau programate să reia antrenamentele. Totuși, guvernul din Italia a mutat acea dată pe 4 mai, după ce multe dintre regiunile țării și-au dat permisiunea ca centrele de antrenamente să fie redeschise. Decizia a îndemnat oficialii lui Juventus să își cheme jucătorii străini înapoi în Italia, unde toți vor fi supuși unei perioade de carantină de două săptămâni.

În această săptămână, fotbaliștii din Serie A au reluat sau vor relua antrenamentele, însă în efectiv restrâns și respectând regulile de distanțare socială impuse de autorități.

Jucătorii străini ai lui Juventus, testați

O bună parte dintre fotbaliștii străini ai lui Juventus au fost deja testați la centrul echipei în ultimele zile. Printre aceștia, Aaron Ramsey, Juan Cuadrado, și Merih Demiral. 

Trei dintre jucătorii echipei (Blaise Matuidi, Daniele Rugani și Paulo Dybala) au fost în urmă cu mai mult de o lună depistați pozitiv. Între timp, Matuidi și Rugani și-au revenit, însă Dybala a fost testat pozitiv recent, pentru a patra oară!

GALERIE FOTO. Cadoul uluitor pe care Cristiano Ronaldo i l-a făcut mamei sale

+2 FOTO

VIDEO. Cristiano Ronaldo vine cu un nou challenge: the Living Room Cup

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo și Juventus:

JUVENTUS. Blaise Matuidi retrăiește spaima de a avea coronavirus: „Am fost șocat. A urmat psihoza”

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, cadou de 100.000 de euro pentru mama lui! Ce surpriză i-a pregătit

Cristiano Ronaldo vrea să mai bată un singur record: „Nu se retrage până atunci”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează