INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Modric, poveste incredibilă: „Mourinho l-a adus la disperare pe Ronaldo. Cei doi au fost aproape de bătaie”

Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, la un pas de bătaie
Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho, la un pas de bătaie

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 20:03

Mijlocașul croat Luka Modric (34 de ani) retrăiește în cartea sa biografică un episod stupefiant petrecut la Real Madrid.

În cartea sa biografică, Luka Modric a amintit și un episod uluitor petrecut la Real Madrid. În 2013, pe finalul ultimului sezon al lui José Mourinho în Spania, când antrenorul aproape că l-a făcut să plângă pe Cristiano Ronaldo cu criticile sale, cei doi fiind aproape de a se lua la bătaie. 

Ronaldo și Mourinho, la un pas de bătaie

„Am fost surprins de reacția lui Mourinho. Conduceam cu 2-0 într-un meci de Cupă, iar Cristiano nu a încercat să recupereze imediat după ce pierduse mingea. Mourinho s-a înfuriat, l-a adus la disperare pe Ronaldo, încă puțin și ar fi plâns de ciudă", a povestit mijlocașul croat. 

„Cristiano mi-a zis: «Dau tot ce am mai bun și continuă să mă critice»”. Nu s-a terminat pe teren. „După meci, antrenorul a intrat în vestiar urlând. Erau atât de înfierbântați încât doar intervenția altor jucători a evitat o bătaie".

VIDEO / Ronaldo a lansat provocarea: câte abdomene poți face în 45 de secunde?

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Cristiano Ronaldo trece la un alt nivel » Și-a pus crampoane speciale pentru viteză maximă!

Cristiano Ronaldo câștigă mai mulți bani din Instagram decât din salariul de la Juventus » Topul bogaților de pe rețeaua de socializare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează