INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cristiano Ronaldo, dat de gol de propria mamă » Portughezul pleacă de la Juve: „Aceasta este echipa unde va juca în noul sezon”

Cristiano Ronaldo alături de mama lui, Maria Dolores dos Santos Aveiro // foto: Imago +49   FOTO
Cristiano Ronaldo alături de mama lui, Maria Dolores dos Santos Aveiro // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 08:38 / Actualizat joi, 13 mai 2021 10:03

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-ar putea întoarce la Sporting CP, conform mamei acestuia, Dolores Aveiro (66).

Miercuri, Cristiano Ronaldo a mai stabilit un record. Portughezul a ajuns la 100 de goluri în tricoul lui Juventus, devenind astfel primul fotbalist din istorie cu peste 100 de goluri în Anglia (la Manchester United), Spania (Real Madrid), Italia (Juventus) și la echipa națională.

Cristiano Ronaldo, înapoi la Sporting CP?

De ultimă oră, Dolores Aveiro, mama lui Cristiano, a oferit detalii clare în privința viitorului fiului. Sărbătorind titlul cucerit de Sporting CP în Portugalia, primul după 19 ani, Dolores Aveiro a declarat că va vorbi cu fiul ei pentru ca acesta să se întoarcă la Sporting, acolo unde a mai jucat la începutul carierei. „În sezonul următor va juca pe Alvalade”, a spus Dolores, referindu-se la stadionul „leilor”, Jose Alvalade, din Lisabona.

„Voi merge acolo (la Torino) și voi vorbi cu el. Anul viitor va juca pe Alvalade, îl voi convinge și se va întoarce”, a spus Dolores Aveiro pentru TVI 24, potrivit Record. Despre titlul câștigat de Sporting Cp, mama lui CR7 a spus că „sunt fericită, a meritat așteptarea”.

Crescut de academia lui Sporting, Cristiano Ronaldo a jucat la prima echipă a „leilor” un an, între 2002 și 2003. A adunat 31 de meciuri în tricoul alb-verde și a înscris de 5 ori, înainte să fie cumpărat de Manchester United.

Sporting Lisabona, campioană în Portugalia după 19 ani!

Marți, cu două etape înainte de finalul sezonului din Portugalia, Sporting CP s-a încununat matematic drept campioană. Este primul titlu pentru „lei” după o pauză de 19 ani!

În etapa 32 din Primeira Liga, Sporting CP a învins-o pe Boavista, scor 1-0, grație golului înscris de Paulinho. Cu cele 3 puncte acumulate, „alb-verzii” au ajuns la un total de 82 în acest sezon, având un avans de 8 puncte față de FC Porto cu două etape înainte de final!

După 19 ani, Sporting CP este din nou campioana Portugaliei. Și în ce stil, „leii” sunt neînvinși în cele 32 de meciuri de campionat din acest sezon. Au 25 de victorii și 7 egaluri, care le-au permis să aibă 8 puncte avans față de FC Porto și 12 față de cealaltă forță a Portugaliei, Benfica!

VIDEO. Cristiano Ronaldo, faza serii în fața lui Chiricheș

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Forța lui Sporting: campioni cu un antrenor de 36 de ani, pentru care au plătit 10 milioane de euro!

Miracol City! De Crăciun era pe locul 8, acum e campioană » Ce a făcut Guardiola pentru un nou triumf

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
enigmaticul
enigmaticul  •  13 Mai 2021, 18:34
Postat de valyomanyd pe 13 Mai 2021, 11:19

Prostia ta nu are limite, a declarat el ca o sa joace la Sporting ?

Ia de aici, *** ”Dolores Aveiro a declarat că va vorbi cu fiul ei pentru ca acesta să se întoarcă la Sporting, acolo unde a mai jucat la începutul carierei. „În sezonul următor va juca pe Alvalade”, a spus Dolores, referindu-se la stadionul „leilor”, Jose Alvalade, din Lisabona”!! Și nu ți-ar strica să mai înveți puțin să te adresezi persoanelor pe care nu le cunoști și nu le-ai văzut niciodată! Ce zici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  13 Mai 2021, 11:46
Postat de brifcor pe 13 Mai 2021, 11:22

Dragi tovarãsi de la GSP, vã e jenã sã screti cã ultimul titlu (cel de acum 19 ani) a fost cucerit de Sporting Portugal (acesta e numele corect) cu Bölöni pe bancã ? Si cã acelasi Lotsi l-a propulsat pe Cristiano la prima echpã si spre cariera de succes care a urmat ?

Draga otillo, domnu lotsi este un antrenor de duzina, pe Ronaldo l - ar fi propulsat orice antrenor, pentru ca este un Fenomen!!

gazistu
gazistu  •  13 Mai 2021, 11:42

SPORTING CP

Vezi toate comentariile (7)
Comentează