INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Cristiano Ronaldo, fază genială în Sassuolo - Juventus » Chiricheș, debusolat complet

Cristiano Ronaldo vs. Vlad Chiricheș // foto: captură YouTube
Cristiano Ronaldo vs. Vlad Chiricheș // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat joi, 13 mai 2021 07:22 / Actualizat joi, 13 mai 2021 10:04

Juventus a câștigat la Sassuolo, scor 3-1, și păstrează șanse de a prinde locurile care asigură calificarea în Liga Campionilor. Aflat pe teren în repriza a doua, Vlad Chiricheș (31 de ani) a suferit în fața lui Cristiano Ronaldo (36).

Pe stadionul „Mapei - Città del Tricolore”, Juventus a obținut o victorie necesară în lupta pentru locurile de Liga Campionilor. Dar nu fără emoții. Sassuolo ar fi putut deschide scorul în minutul 16, când Domenico Berardi a ratat un penalty. Execuția sa, pe centrul porții, a fost parată de Gianluigi Buffon. Dacă Sassuolo nu a înscris, a făcut-o Juventus. Adrien Rabiot a deschis scorul în minutul 28 cu un șut din afara careului, la firul ierbii, plasat la rădăcina barei din stânga. 

Buffon și-a menținut echipa în avantaj cu o altă intervenție bună, de această dată la șutul lui Obiang, iar la scurt timp după Juve a făcut 2-0, prin Cristiano Ronaldo. Portughezul l-a depășit elegant pe Marlon, din preluare, și a finalizat simplu, cu stângul. A fost al 100-lea gol marcat de CR7 în tricoul bianconero, Cristiano devenind astfel primul fotbalist din istoria fotbalului cu 100+ goluri în Anglia (la Manchester United), Spania (Real Madrid), Italia și la echipa națională.

VIDEO. Cristiano Ronaldo vs. Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a fost introdus pe teren în minutul 59, iar la trei minute distanță, echipa sa a redus din handicap. A înscris Raspadori, cu o finalizare calmă, din interiorul careului.

Juventus a închis tabela în minutul 66, prin Paolo Dybala, care a „executat” portarul gazdelor cu un lob elegant. La fel ca Ronaldo, argentinianul a ajuns la 100 de goluri pentru Juventus.

Ultima fază importantă a meciului i-a avut în prim-plan pe Cristiano Ronaldo și Vlad Chiricheș. Ronaldo s-a lansat într-o acțiune individuală în partea stângă, atunci când a ajuns la marginea careului fiind întâmpinat de fundașul român. Cristiano a recurs la celebra sa „bicicletă”, care l-a debusolat complet pe Chiricheș. Fundașul român a căzut, în timp ce Ronaldo a șutat spre poarta lui Consigli, șutul său fiind blocat de bară. Video cu faza și cu golurile, mai jos. 

5este nota primită de Chiricheș în Corriere della Sera: „A avut probleme pe partea dreapta”

Clasament Serie A: Juventus, pe 5

Citește mai multe știri din Serie A:

AC Milan, scorul sezonului în Serie A! „Diavolii” nu mai marcaseră atâtea goluri de 20 de ani

Inter, victorie clară cu AS Roma! Ionuț Radu a fost titular și a avut o intervenție decisivă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
176901212832165
Dan Petnaise  •  13 Mai 2021, 20:45

Leule, nu am pretenții ca moșul să îl oprească pe Cristiano, dar să nu se facă de râs căzând din picioare.

leu.mr
leu.mr  •  13 Mai 2021, 17:05

Ce sa spun ! Citi fundasi ar fi putut sa-l opreasca pe Ronaldo ? Are 100+ goluri peste tot pe unde a activat si voi vreti ca Chiriches sa-l opreasca ?

calinescu_
calinescu_  •  13 Mai 2021, 13:01

CHIRICHES A FENTAT FOTBALUL. EL A TRAIT, DIN PERIOADA CAND IL ALIMENTA NEUBERT , DIN FAZA CU AJAX. IN REST A CONTRIBUIT CU VARF SI INDESAT LA PRABUSIREA NATIONALEI ROMANIEI ...!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează