INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Val de susținere pentru Cristiano Ronaldo și Georgina, după decesul la naștere al băiețelului lor

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 09:53 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 11:23

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) trec prin momente foarte dificile, după ce baiețelul lor a decedat la naștere. Lumea fotbalului este acum alături de cei doi și le transmite mesaje de încurajare în această perioadă complicată.

În octombrie 2021, Cristiano și Georgina au anunțat că vor fi din nou părinți, de această dată de gemeni. Două luni mai târziu aflau că este vorba despre o fetiță și un băiețel. Ieri, 18 aprilie, cei doi au făcut tragicul anunț că băiatul lor a murit la naștere.

Printre cei mai buni din lume! » Octavian Popescu l-a egalat pe fotbalistul ofertat în iarnă pentru 40 de milioane de euro
FCSB
Printre cei mai buni din lume! » Octavian Popescu l-a egalat pe fotbalistul ofertat în iarnă pentru 40 de milioane de euro

Val de susținere pentru Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Marcus Rashford, colegul portughezului din atacul lui Manchester United, nu a rămas indiferent la tragedie și a ținut să-l sprijine pe Cristiano: „Gândurile mele sunt cu tine şi Georgina, frate! Îmi pare atât de rău”.

Aymeric Laporte, fundașul de la Manchester City, i-a transmis condoleanțe lui Ronaldo, făcând abstracție de orice fel de rivalitate într-un moment atât de tragic pentru portughez.

Echipele la care a evoluat Cristiano de-a lungul carierei sale și-au exprimat la rândul lor sprijinul pentru lusitan. 

„Durerea ta este și durerea noastră. Vrem să transmitem iubire și putere ție și familiei tale în acest moment dificil”, a fost mesajul postat de Manchester United.

„Multă putere, Cristiano! Întreaga familie de la Sporting este alături de tine”, au scris cei de la Sporting Lisabona, clubul pentru care portughezul a debutat în fotbalul mare.

„Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către voi și familia voastră în această perioadă complicată”, au scris și italienii de la Juventus.

Comunicatul publicat de Real Madrid, după anunțul tragic făcut de Cristiano Ronaldo

Real Madrid, club al cărui golgheter all-time este Cristiano Ronaldo (450 de goluri în 438 de meciuri), a fost, de asemenea, alături de atacantul lui Manchester United.

„Real Madrid, preşedintele clubului şi Consiliul său de Administraţie regretă profund decesul unuia dintre copiii pe care iubitul nostru Cristiano Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodríguez, îi aşteptau. Clubul Real Madrid se alătură durerii întregii familii şi vrea să-i arate toată dragostea şi afecţiunea noastră”, a fost mesajul clubului spaniol pentru care Ronaldo a scris istorie.

Vestea tragică anunțată de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. 

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu”, au transmis cei doi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

FOTO Barcelona, încă o seară de coșmar pe Camp Nou » Continuă complexul în fața lui Cadiz

VIDEO Rooney a retrogradat matematic în liga a treia, dar vrea să rămână la Derby: „Reconstruiesc clubul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează