INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO 2020

Cristiano Ronaldo vrea să devină golgheterul all-time al preliminariilor europene!

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2019 13:53

Cristiano Ronaldo (34 de ani) mai are nevoie de două reuşite pentru a-l egala la 23 pe irlandezul Roy Keane şi speră s-o facă la Vilnius. Sarri i-a promis la Juventus că va ajunge să dea peste 40 de goluri pe sezon.

Ronaldo a prins iar gustul golului, după ce a marcat la Belgrad, în premieră în aceste preliminarii. A ajuns la 21 de reuşite în istoria campaniilor pentru Euro şi ţinteşte recordul absolut deţinut de Roy Keane, irlandezul având 23. 

Cristiano plănuieşte ca măcar să-l egaleze în meciul de mâine seară, de la Vilnius, contra ultimei clasate din grupă, Lituania. În spatele lui sunt Zlatan Ibrahimovici, Hakan Şukur şi John Dahl Tomasson (19).

Bate recordul lui Pipita?

Nu este şi singurul obiectiv al sezonului în curs. Antrenorul Maurizio Sarri i-a mai lansat o provocare: „Vreau să te fac să marchezi mai mult de 40 de goluri pentru Juventus”.  

Cu trimitere la recordul Seriei A, aflat acum în posesia colegului bianconero Higuain, 36 în ultimul campionat în tricoul lui Napoli. Iar „pactul” a fost luat foarte în serios, ca o promisiune, de atacantul portughez, care are o reuşită în două etape (golul cu Parma i-a fost anulat centimetric cu VAR).  

Douglas Costa s-a înscris primul în ajutorul lui, pregătit să-i ofere assisturi.

126 de goluriîn Liga Campionilor are Ronaldo, recordul competiţiei. A marcat cele mai multe într-un sezon, 17, dar a reuşit şi cele mai multe „duble” şi „triple” (la egalitate cu Messi) în competiţia continentală

VEZI ȘI:

Șumudică nu-i dă șanse lui Florin Andone la Galatasaray: „Nu poți s-o compari cu Brighton” + Laude noi pentru președintele Erdogan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sergiu37
sergiu37  •  10 Septembrie 2019, 00:43

Roy Keane? Ăla n-a dat 10 goluri în toată carierea lui la națională.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează