INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică nu-i dă șanse lui Florin Andone la Galatasaray: „Nu poți s-o compari cu Brighton” + Laude noi pentru președintele Erdogan

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 13:38

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gazişehir Gaziantep, a comentat împrumutul lui Florin Andone (26 de ani) de la Brighton la Galatasaray.

„Când zici Galatasaray nu poți să o compari cu Brighton sau pe unde a mai jucat Andone, cu tot respectul. Au fost 30.000 de oameni la prezentarea lui Falcao. N-am văzut în viața mea ce e aici. Când am jucat cu Fener și am ieșit pe stadion era vacarm. Toți erau îmbrăcați la fel și cântau într-un anumit fel. Nici nu puteam să dau indicații fundașului aflat la 10 metri de mine. Dacă vezi ce stadioane sunt în Liga 3 din Turcia te crucești. 

O să-i fie greu lui Andone să joace la Galatasaray. Echipa e angrenată și în grupele Ligii Campionilor, și în campionat, și în Cupă”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

„Ce a făcut Erdogan pentru fotbalul turc n-a mai făcut nimeni”

Marius Șumudică a lansat o nouă serie de laude la adresa președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan (65 de ani), pe care l-a mai ridicat în slăvi și la începutul anului trecut. (Detalii AICI)

„Mă critica Ștucan că l-am ridicat în slăvi pe Erdogan. Păi, ce a făcut Erdogan pentru fotbalul turc n-a făcut nimeni. Vă spun că a făcut un contract cu două bănci din Turcia care au preluat datoriile echipelor pe o perioadă de 10-15 ani. Eu vă spun ce face Erdogan pentru fotbal. Pentru mine, Erdogan e numărul 1. Ce stadioane a construit!”, a adăugat Șumudică.

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică face o comparație inedită între fanii români și turci: „Mă opresc pe stradă și îmi pupă mâna. Am crezut că unul vrea să-mi fure brățara”

Șumudică nu e de acord cu trecerea jucătorilor U21 la naționala mare + Critici pentru Contra: „Îl crucificăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
780708698710213
Razvan Claudiu  •  10 Septembrie 2019, 10:04

Championship e la ani lumina peste liga turca. Sumudica bate campii. Ca deobicei as spune. El si cu Pancu.

mosvasile
mosvasile  •  09 Septembrie 2019, 20:11
Postat de pierrecardin pe 09 Septembrie 2019, 16:22

Doar sumy mai ramasese sa ii ridice osanale dictatorului.

Sumi vede cu ochii lui lucrurile pe care le lauda!Ce treaba are el cu o anumita propaganda?El vorbeste de fotbal!

mosvasile
mosvasile  •  09 Septembrie 2019, 20:06

Pai tocmai pentru ca Galatasaray este angrenata in mai multe competitii-si are nevoie practic de doua echipe-a fost luat Florin Andone!Deci nu-i va fi deloc greu sa joace!Poate ca Sumudica a vrut sa zica ca lui Andone ii va fi greu sa prinda echipa care va juca in grupele Champions league!Ramane de vazut!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează