FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA

Marius Șumudică, impresionat de fanii din Turcia: „Mă opresc pe stradă și îmi pupă mâna. Îmi era și rușine! Am crezut că unul vrea să-mi ia brățara”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 12:24

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gazişehir Gaziantep, a făcut o comparație între suporterii români și cei turci, dezvăluind o întâmplare trăită în Turcia.

„Cu toată stima pentru fanii României, noi avem spectatori de rezultat. Noi avem spectatori de două feluri: oameni care vin cu familia și oameni care vin să înjure adversarele. Noi n-avem ultrași. Duceți-vă în Regie să vedeți fani adevărați care împing Rapidul de la spate.

Fanii din Turcia sunt pătimași! M-au oprit pe stradă și mi-au pupat mâna. M-am și speriat, am crezut că unul vrea să-mi ia brățara de la mână. Îmi și era rușine când am văzut”, a spus Șumudică la Pro X.

Șumudică spune că a rămas uimit de atitudinea suporterilor turci care au susținut naționala în partida cu Andora, 1-0, gol marcat în minutul 89.

„Am văzut meciul Turciei, Andora avea un portar zici că era bucătar. Turcii au ratat din toate pozițiile (n.r. Turcia a câștigat cu un gol în minutul 89). Portarul nu putea să degajeze decât până la 30 de metri, am crezut că e minge medicinală. 

Lumea i-a încurajat pe turci până în ultimul minut cu președintele în frunte. Vă spun că săptămână de săptămână joc cu 40.000 de spectatori în Turcia, așa te simți antrenor. Aici trebuie să existe o schimbare. Suntem în urmă rău”, a adăugat Șumudică.

Citește și:

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // Cornel Dinu, ironii pe bandă rulantă la adresa lui Cosmin Contra: „A încurcat tactica băiatul ăsta care seamănă cu Banderas. Cu Simeone nu, că ăla știe fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
622674784501836
Florin Dobrin  •  09 Septembrie 2019, 20:02

mai trezestete si tu ca e ziua, lasa visuriile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează