INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ASASINAT

VIDEO Tentativă de asasinat a vicepreședintei țării » Federația a suspendat meciurile de campionat

Atacatorul brazilian încearcă să o împuște pe Cristina Fernandez, vicepreședintele Argentinei
Atacatorul brazilian încearcă să o împuște pe Cristina Fernandez, vicepreședintele Argentinei

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 10:18 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 10:58

Federația Argentiniană de Fotbal a suspendat meciurile de vineri din campionat, după tentativa de asasinat asupra Cristinei Fernandez, vicepreședinta țării.

Joi, în Buenos Aires, capitala Argentinei, un bărbat de naționalitate braziliană a încercat să o împuște pe Cristina Fernandez în apropierea locuinței sale.

Atacatorul i-a pus pistolul în față Cristinei Fernandez, a apăsat de două ori pe trăgaci, dar arma nu a funcționat, notează Mundo Deportivo. Imaginile au fost surprinse de televiziunea publică argentiniană și au provocat panică printre cetățeni.

Bărbatul a fost prins de gărzile vicepreședintei, apoi a fost arestat. Înainte de tentativa de asasinat, potrivit unor surse oficiale din cadrul Ministerului Securității Argentiniene, mai mulți membri ai Poliției Federale, a căror misiune era să o apere pe Cristina Fernandez, au fost alertați de către manifestanții care se aflau la fața locului că „un bărbat înarmat se afla printre ei”.

Barcelona a transferat doi fundași spanioli în ultima zi de mercato: „După 11 ani, va purta din nou tricoul blaugrana”
SPANIA
Barcelona a transferat doi fundași spanioli în ultima zi de mercato: „După 11 ani, va purta din nou tricoul blaugrana”

Federația Argentiniană a suspendat meciurile din campionat

Federația Argentiniană de Fotbal a reacționat în sprijinul vicepreședintei țării și a suspendat toate meciurile de vineri din campionat. 

„Federația Argentiniană de Fotbal își exprimă dezaprobarea fermă pentru ceea ce i s-a întâmplat vicepreședintei națiunii, Cristina Fernandez de Kirchner. Toate meciurile programate pentru astăzi (2 septembrie) sunt suspendate. Facem apel la întreaga societate, avertizând că violența de orice fel nu este niciodată o cale de urmat”, se arată în comunicatul AFA.

Citește și:

Florin Andone a revenit în Spania după despărțirea de Brighton: „Am transferat un mare cunoscător al campionatului”

Gerard Pique, în conflict cu presa spaniolă » Comunicat dur, după ce relația cu Clara Marti a fost făcută publică: „Au depășit limita legalității”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
UCra10vaW
UCra10vaW  •  02 Septembrie 2022, 16:33

Cam cât capital politic a câștigat in urma acestei întâmplări? :) Când un *** își propune sa te ucidă și ajunge in poziția aia… înseamnă ca s a antrenat destul de mult înainte, nu ratează atat de usor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4patraulea
4patraulea  •  02 Septembrie 2022, 15:21

vrajeala, daca voia sa o impuste, o impusca, a fost un avertisment, ala scapa fara probleme cu 6 luni, pistolul e de jucarie

ionutplural
ionutplural  •  02 Septembrie 2022, 11:54

Amator... a uitat siguranta pusa :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează