INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Crotone - Juventus 1-1. Andrea Pirlo: „Suntem în construcție”

Crotone - Juventus 1-1. Andrea Pirlo: „Suntem în construcție”
Crotone - Juventus 1-1. Andrea Pirlo: „Suntem în construcție”

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 10:28 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 10:28

Andrea Pirlo, 41 de ani, își asumă erorile de parcurs ale campioanei Juventus, blocată de o nou-promovată: ”Avem o trupă tânără și e normal să mai greșim. Pierdem puncte, dar vom reveni sus”

Andrea Pirlo continuă experimentele la Juventus. În absența lui Ronaldo, aflat în carantină, noul antrenor bianconero a improvizat sâmbătă cu Crotone și nu s-a întors decât cu un punct (1-1). A mai promovat un puști, Portanova, mijlocașul de 20 de ani preferat lui Cuadrado, după Frabotta. L-a debutat pe Chiesa, ultimul transfer, și a menajat titulari pentru jocul cu Dinamo Kiev din Ligă. Morata a anulat golul din penalty al lui Simy și a avut altul anulat cu VAR pentru ofsaid milimetric.

Roșu după 60 de minute!

"Suntem ca un șantier, echipa e în plină construcție. Tinerii trebuie să poată greși, am nevoie de timp și știam că va fi o luptă lungă și dură pentru scudetto. În ultimele meciuri am rămas în zece oameni din cauza prea multor neatenții și e logic să plătim. Experiența se capătă în teren. Acum pierdem puncte, dar vom reveni sus", explică "Maestrul". Eliminarea lui Chiesa, primul jucător cu cartonaș roșu la întâiul meci în bianconero într-un sfert de secol, e dovada acestor frământări. 

Juventus a remizat cu nou-promovata Crotone și se află la 4 puncte în spatele liderului AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
870422573045650
Cristian Leonard  •  18 Octombrie 2020, 11:10

Am trăit să o văd pe Juventus furata de arbitri. Cartonașul roșu a foat primit aiurea, jucătorul de la Crotone s-a aruncat la picioarele lui Chiesa, torinezul venit în viteza nu-l poate evita și îl atinge iar crotonezul se zvarcoleste ca muscat de crocodil. Dar când am văzut ce ora uriașă avea Juve pentru victorie când a început repriza secundă (2) m-am liniștit...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează