INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL 0-7. „Cormorani” zdrobitori! Prestație FORMIDABILĂ și cel mai categoric succes din Premier League

Crystal Palace - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images
Crystal Palace - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 16:25 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 23:09

Crystal Palace - Liverpool 0-7. Cei trei supertacanți ai lui Klopp au lovit toți în avalanșa împotriva lui Crystal Palace: „duble” Firmino și Salah, plus golul lui Mané. Au mai punctat Minamino și Henderson pentru un 7-0 istoric.

Jürgen Klopp a reușit să depășească problemele cauzate de accidentările în lanț și Liverpool joacă exact ca o campioană. După ce au dominat-o net pe Tottenham, principala contracandidată în acest moment, câștigând cu 2-1 acasă, The Reds au spulberat-o astăzi pe Crystal Palace chiar la Londra. 

Un 7-0 zdrobitor, în care au punctat toți cei trei superatacanți ai "cormoranilor": Salah - Firmino - Mané. La pauză, era deja 3-0 (Minamino 3, Mané 35, Firmino). Până la final, oaspeții au mai înscris de patru ori. La 4-0 (Henderson 52), a intrat și Salah, menajat de Klopp în acest meci.

Firmino a făcut 5-0 (68), apoi egipteanul a reușit o "dublă" în doar trei minute (81-84). Cu aceste două goluri, Salah se distanțează în topul golgeterilor, la fel ca Liverpool în clasamentul Premier League: are 6 puncte avans momentan față de Tottenham.

A fost cel mai clar succes pentru The Reds în campionatul englez. Pentru Crystal Palace, cea mai dureroasă înfrângere.

13 goluriare Salah în acest sezon, în 13 meciuri. E golgeterul Premier League (urmat de Calvert-Lewin și Son, cu câte 11 reușite)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cât de credibil e Transfermarkt? Ancheta care arată secretele celui mai folosit site din fotbal: agenții influențează cotele!

A trucat Platini alegerile pentru ca Franța să organizeze Euro 2016? Noi detalii ies la iveală: „Am făcut-o! Am securizat voturile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
141365743797979
Robin Green  •  19 Decembrie 2020, 22:41

Citat din articol: "13 meciuriare Salah în acest sezon, golgeterul Premier League (urmat de Calvert-Lewin și Son, cu câte 11 reușite)"........... Really?!?!? voi cenzurati fiecare virgula din comentarii (mai ales cand e vorba de echipa alora din ferentari-rahova-prelungirea ghencea) da' prostiile pe care le scrieti cine le cenzureaza sau macar...corecteaza???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează