INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL 0-0

VIDEO Liverpool, remiză pe terenul lui Crystal Palace, în runda #25 din Premier League

Liverpool a remizat, sâmbătă seară, scor 0-0, pe terenul celor de la Crystal Palace, într-o partida din runda cu numărul 25 din Premier League. 
Foto: Imago
Liverpool a remizat, sâmbătă seară, scor 0-0, pe terenul celor de la Crystal Palace, într-o partida din runda cu numărul 25 din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 07:08 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 07:29

Liverpool a remizat, sâmbătă seară, scor 0-0, pe terenul celor de la Crystal Palace, într-o partidă din runda cu numărul 25 din Premier League. 

Oaspeții au ratat prima ocazie a partidei în minutul 19, prin Diogo Jota. Andrew Robertson a centrat în interiorul careului, iar Marc Guehi, unul dintre stoperii gazdelor, a respins balonul. Mingea a ajuns la portughez, care l-a pus la încercare pe Vicente Guaita cu un șut puternic, pe centrul porții. 

VIDEO. Rezumat: Crystal Palace - Liverpool 0-0 

Doar patru minute mai târziu, același Jota a ratat din nou o oportunitate de a marca pentru Liverpool. În urma unei lovituri libere executate de Robertson, balonul a ajuns la Joel Matip, care a recentrat, iar Diogo Jota a trimis mingea cu capul în bară, din 3 metri. 

Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”
Rapid - Chindia 2-0
Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”

Gazdele au replicat prin Jean Philippe Mateta. În minutul 42, Michael Olise l-a deposedat pe Trent Alexander Arnold și i-a pasat lui Mateta în interiorul careului, care a șutat în bara transversală, din poziție ideală. 

La numai 4 minute de la reluarea jocului, Liverpool a ratat o oportunitate prin Mohamed Salah. Trent Alexander Arnold a centrat în interiorul careului, Diogo Jota a reluat, însă încercarea acestuia a fost blocată. De acolo, mingea a ajuns la egipteanul din atacul lui Liverpool, care a trimis un șut plasat, de la 14 metri, în bara transversală a porții. 

„Cormoranii” au mai avut o singură ocazie notabilă până la finalul partidei. Mohamed Salah a pasat în adâncime, Cody Gakpo a scăpat de marcajul stoperilor lui Crystal Palace, dar Guaita a fost la post și a ținut poarta intactă. 

S-a terminat 0-0 între Crystal Palace și Liverpool. Trupa lui Jurgen Klopp se află pe poziția a 7-a a clasamentului, cu 36 de puncte, la 5 puncte distanță de ultimul loc de cupe europene, ocupat de Newcastle United. Crystal Palace e pe 12, cu 27 de puncte. 

Clasamentul Premier League 

Citește și: 

Cosmin Olăroiu, supercampion în Emiratele Arabe Unite! A ajuns la 16 trofee în fotbalul din Golf

Răzvan Marin nu a putut face nimic » Napoli a câștigat cu Empoli și continuă marșul spre titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează