INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Culisele plecării lui Ousmane Dembele de la Barcelona: „Vreau într-un mediu sănătos! Aici, lumea a aruncat cu c***t în mine”

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona // FOTO: Imago
Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 11:01 / Actualizat vineri, 04 august 2023 11:59

Extrema franceză Ousmane Dembele (26 de ani) va fi prezentată în scurt timp la PSG, club care-l cumpără de la Barcelona în schimbul a 50 de milioane de euro.

Dembele mai avea un an de contract cu Barcelona, el prelungindu-și înțelegerea în vara lui 2022, după câteva zile în care a fost liber de contract.

Iar deși Xavi s-a bazat pe el în sezonul precedent, Dembele a insistat să plece, spre surprinderea tuturor. Acum, presa din Spania dezvăluie motivele din spatele deciziei lui Dembele.

Vine „noul Dembele” la Barcelona?! Mutarea din Franța pregătită de Xavi
SPANIA
Vine „noul Dembele” la Barcelona?! Mutarea din Franța pregătită de Xavi

De ce a cerut Ousmane Dembele să plece de la Barcelona

Jurnaliștii de la As publică o parte din discuțiile pe care Dembele le-a avut cu Xavi și cu unii dintre colegii săi, în care își explica decizia.

Astfel, Dembele i-ar fi spus lui Xavi că „Eu vreau să rămân aici și să câștig titluri, dar într-un mediu sănătos”. Iar în discuția cu un coleg a precizat că: „Mereu au fost oameni care au aruncat cu c***t și așteaptă să-mi taie capul. Dar nimeni nu râde de mine!”.

În plus, Dembele ar fi fost deranjat că în finalul sezonul 2021-2022, când încă nu acceptase prelungirea contractului, a fost ținut în afara lotului. Presa din Franța a scris că Ousmane s-a supărat și pentru că Joan Laporta l-ar fi oferit lui PSG ca monedă de schimb, alături de alți doi jucători, Raphinha și Gavi, pentru a-l aduce pe Mbappe la Barcelona.

Xavi, dezamăgit de Dembele

Recent, Xavi a vorbit despre decizia lu Ousmane Dembele, declarându-se dezamăgit de internaționalul francez.

„Sunt dezamăgit de el, nici nu puteam concura cu propunerea lui PSG. Am încercat să-l facă să-și schimbe hotărârea, dar mi-a zis că a vorbit deja cu Nasser Al-Khelaifi și Luis Enrique, nu mai e cale de întoarcere. Aceasta este legea pieței transferurilor. Oferta francezilor e mult peste ceea ce putem noi. Păcat.

Dembele a venit la mine cu propunerea lui PSG, spunându-mi că vrea să plece. L-am întrebat care este motivul dorinței sale de a părăsi Barcelona și n-a putut să-mi răspundă. Mă gândesc că este ceva personal. Decepționat? Da

Am știut despre această situație, despre clauză. Totuși, în timpul turului din America, am fost mereu alături de el și Ousmane era fericit. Eram conștient că există posibilitatea transferului, însă nu mă așteptam. Cine nu vrea să joace pentru Barcelona, atunci mai bine pleacă! Dar ieșirea lui din echipă ne afectează, ne slăbește”, a spus Xavi.

Citește și: 

Marca a prezentat un scenariu de necrezut cu Luis Enrique la PSG, clubul și antrenorul au răspuns

Harry Kane ar plăti din propriul buzunar ca să plece la Bayern! Cât îl costă eliberarea din „închisoarea Tottenham”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close