INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DORTMUND - BAYERN

Hansi Flick, furios la antrenamente! Cum i-a motivat pe jucătorii lui Bayern înaintea derby-ului cu Dortmund

Antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, a folosit timpul rămas până la derby-ul cu Dortmund, programat mâine, pentru a ”umbla” la orgoliul vedetelor. Dacă învinge, liderul se distanțeză la 7 puncte.
Antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, a folosit timpul rămas până la derby-ul cu Dortmund, programat mâine, pentru a ”umbla” la orgoliul vedetelor. Dacă învinge, liderul se distanțeză la 7 puncte.

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 11:47

Antrenorul lui Bayern, Hansi Flick, a folosit timpul rămas până la derby-ul cu Dortmund, programat mâine, pentru a ”umbla” la orgoliul vedetelor. Dacă învinge, liderul se distanțeză la 7 puncte.

  • Derby-ul dintre Borussia Dortmund și Bayern Munchen va avea loc marți, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Plus.

Bayern "navighează" prin Bundesliga la 4 puncte distanță de marea rivală Borussia Dortmund. Ambele pretendente la titlu arată bine înaintea duelului direct de mâine, fiecare câștigându-și cele două partide disputate de la reluarea campionatului. Dar asta nu înseamnă mai multă liniște pentru antrenori, obligați de acum să ia în calcul acele "butoane" care, accesate la momentul oportun, pot face diferența într-un duel la cel mai înalt nivel.

"Blândul" Hansi s-a făcut rău

Dacă pentru tehnicianul Borussiei, Lucien Favre, e mai simplu, dorința de revanșă după acel 0-4 din tur, de la Munchen, fiind mare, omologul Hansi Flick a "umblat" la orgoliul jucătorilor. Deunăzi, el a oprit un test "11" la "11", foarte nemulțumit de intensitatea scăzută a ritmului de joc. A tunat și a fulgerat, spre surprinderea jucătorilor, care-l știau de "blândul" Hansi.

"Așa ceva e de nepermis"

Și n-a fost totul. Golurile încasate sâmbătă seară, la 5-2 cu Eintracht, în urma a două cornere, au fost subiect de discuții aprinse duminică, la analiza meciului. Flick le-a reproșat vedetelor "generozitatea" dovedită în ambele situații: "Nu m-aș fi așteptat la o asemenea relaxare din parte unor campioni. Așa ceva nu ne putem permite la Dortmund!".

Miza e mare. Dacă liderul bate, titlul e practic rezolvat. În cazul unui eșec, campionatul se încinge. 

101 meciuriDortmund - Bayern s-au disputat până acum în Bundesliga. Bilanț: 25 de victorii Borussia, 29 remize, 47 de victorii Bayern

Bayern fără Thiago. Dortmund fără Hummels?

Ambele protagoniste au probleme de personal. Marele absent al lui Bayern se anunță Thiago Alcantara. Mijlocașul a spus pas duelului cu Eintracht (5-2), din cauza unor probleme la adductori, dar situația lui nu s-a îmbunătățit, iar Kicker sportmagazin susține că nu va juca la Dortmund. Borussia, la rându-i, are emoții cu Mats Hummels. Șeful defensivei a fost înlocuit la pauză, cu Wolfsburg, din cauza unor probleme musculare, și nu se știe dacă va putea fi recuperat până la ora partidei. Alte absențe de marcă: Suele, Tolisso, Coutinho, la munchenezi, Reus, la Borussia. 

Echipele probabile:

  • DORTMUND: Burki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud, Delaney, Guerreiro - T. Hazard, Haaland, Brandt (Sancho). Antrenor: Lucien Favre
  • BAYERN: Neuer - Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Coman, T. Muller, Gnabry - Lewandowski. Antrenor: Hans-Dieter Flick

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri din Bundesliga:

Provocare pentru Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la un meci din Germania :D

Etapa 27 din Bundesliga a ajuns la final: RB Leipzig a reușit scorul zilei, Koln și Dusseldorf au remizat spectaculos » Toate rezultatele + clasamentul live

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează