INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A început numărătoarea inversă până la mutarea anului în fotbalul european! Cum plănuiește Real Madrid să îl aducă pe Kylian Mbappe

Cum plănuiește Real Madrid să îl aducă pe Kylian Mbappe
Cum plănuiește Real Madrid să îl aducă pe Kylian Mbappe

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2021 13:52 / Actualizat vineri, 30 iulie 2021 14:03

Real Madrid e convinsă că Mbappe nu va accepta prelungirea acordului cu PSG scadent în 2022 și va ajunge la o înțelegere cu atacantul de 22 de ani. Fie luna viitoare, fie în ianuarie.

E tot mai clar că povestea lui Kylian Mbappe la PSG nu va mai continua după 2022. Presa spaniolă a dezvăluit, bazându-se și pe sursele din Hexagon, că atacantul francez nu ar avea de gând să reînnoiască înțelegerea cu PSG, scadentă în iunie viitor. 

AS și Marca au anunțat că „s-a intrat în ultimele cinci luni ale numărătorii inverse până la care campionul mondial va putea să semneze din postura de jucător liber, exact ca în cazul lui Alaba, adus gratis în această vară de Real”.

Pochettino a aflat!

Golgeterul parizienilor i-a comunicat deja managerului Pochettino că nu vrea să mai rămână în Ligue 1 dincolo de viitorul sezon. S-a răzgândit brusc după declarațiile optimiste din mai și gândurile împărtășite lui Neymar că „nu voi renunța la PSG până nu-mi voi împlini visul de a câștiga Champions”. 

E greu de crezut că antrenorul argentinian îl va mai face să se răzgândească, dacă nici directorul sportiv Leonardo și transferurile perfectate nu au reușit.

Mutare pe mulți bani?

Real nu are de gând să forțeze lucrurile și lasă timpul să lucreze. Și are și o altă variantă de rezolvare a situației, mai puțin convenabilă. Transferul să se facă până la 1 septembrie și pe mulți bani, pentru ca șeicii qatarieni să nu-l piardă gratis. 

Kylian Mbappe ar trebui să semneze o prelungire de formă și să plece la Madrid pe o sumă importantă. Cel puțin 150 de milioane de euro! Bani adunați parțial de los blancos din vânzările lui Varane la United, urmate, probabil, de ale lui Ceballos, Odegaard, Jovici și de cine mai decide Ancelotti să scape.

VIDEO Dan Petrescu a fost dorit de Real Madrid! Dezvăluire incredibilă făcută în studioul GSP

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Incredibil! Inter a refuzat o ofertă de peste o sută de milioane de euro pentru Lukaku

Bătaie ca-n filme în amical! Pepe a dat tonul cu un un fault grosolan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  30 Iulie 2021, 17:58

Real si Barca sunt intr-o mare suferinta financiara, nu cred ca mai au forta sa arunce cu sume ametitoare de sute de milioane pentru jucatori. Daca MBappe pleaca, cred ca mai degraba o ia spre Premier League.

mache01
mache01  •  30 Iulie 2021, 15:42

Se va face transferul in curand. Giovanni e deja la Madrid cu jucatorul sa finalizeze actele, o sa fie inclus si Morutan, mai trebuie doar stabilit comisionul lui Giovanni.

andy_dm
andy_dm  •  30 Iulie 2021, 15:18

*** cu Mbappe asta. L-ati transferat de 50 de ori in fiecare an, la fel cum ati facut cu Neymar pe care l-ati trimis la Barcelona. Pacat ca nu a vrut sa se duca, poate va iesea si voua o stire

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează