INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cum s-a păcălit Marica și în loc de Chelsea a ajuns la Getafe » Mourinho, implicat!

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 11:11 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 12:57

Ciprian Marica, 38 de ani, a povestit la podcastul Anamariei Prodan că în 2013 a refuzat prelungirea contractului cu Schalke, convins că se va transfera la Chelsea, după ce-l sunase Jose Mourinho. În cele din urmă, londonezii l-au achiziționat pe Samuel Eto'o și el a ajuns la Getafe.

Fostul internațional român Ciprian Marica admite că în carieră n-a luat întotdeauna cele mai bune decizii. El a povestit cum a ratat transferul carierei, în 2013.

Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume, după ce Farul a ajuns la 5 meciuri fără victorie: „Ne-am bazat prea mult pe Gică”
FARUL
Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume, după ce Farul a ajuns la 5 meciuri fără victorie: „Ne-am bazat prea mult pe Gică”

Aflat atunci la final de contract cu Schalke 04, Marica a primit o ofertă de prelungire, însă nu i-a dat curs, întrucât Jose Mourinho îl sunase ca să-i propună un transfer la Chelsea.

Ciprian Marica regretă că a mers „la două capete”

„Regret că am mers la două capete, ca să zic așa. Îmi aduc aminte că era vorba despre Schalke și de Chelsea. Mă sunase Mourinho și am zis că merg la Chelsea. Schalke îmi oferise prelungirea contractului cu încă trei ani și am ales Chelsea.

M-am dus după cioara de pe gard, fără să iau ce aveam în mână. Am pierdut la final pentru că Chelsea l-a luat pe Samuel Eto'o în ultima zi de transferuri, nu pe mine. Regret”, a spus Marica, la podcast-ul Anamariei Prodan.

Ciprian Marica și-a încheiat cariera la Steaua, în 2016

Rămas liber la 1 iulie 2013, fostul tricolor și-a găsit echipă abia două luni mai târziu, în septembrie, când a semnat cu Getafe, în LaLiga. Echipă la care a evoluat un sezon, înainte de a se transfera la Konyaspor, în 2014.

În octombrie 2015, el a rămas din nou fără echipă, până-n ianuarie 2016, când l-a transferat Gigi Becali la Steaua, actuala FCSB. La roș-albaștri și-a și încheiat cariera în vara aceluiași an.

71 de selecțiiși 25 de goluri a adunat Ciprian Marica în reprezentativa României, pentru care a evoluat între 2003 și 2014

Mai puteți citi:

Ionuț Negoiță iese la atac înainte de Derby de România: „Să nu ia FCSB titlul. Și nici Sepsi! Mă enervează abordarea tupeistă a unora”

Fotbalistul pe care Becali a luat 2 milioane de euro și-a făcut implant de păr » Imagini spectaculoase: cum arată înainte și după intervenție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rlr81
rlr81  •  24 Noiembrie 2023, 19:53

o echipa care iti da 3 ani prelungire? ... nu te mai ia chelsea ,ok ! dar te ia shalke :)))) error 404 marica :)))

sandiego
sandiego  •  24 Noiembrie 2023, 18:03

intre marica si samuel eto...

camcam
camcam  •  24 Noiembrie 2023, 15:32

eeeh .. daca ai fi avut prosopul cu tine ,ai fi ales ce trebuie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează